Opfrissen maar!

Zon. Vogeltjes. En bloesem aan de bomen: de lente is in aantocht en echt wel mijn meest favoriete seizoen. Het seizoen ook dat ik zie dat de winter onze ramen geen goed heeft gedaan en het voorjaarszonnetje zonder problemen alle viezigheid toont! Tijd voor actie. En dit keer keek ik er zowaar naar uit. Dankzij Brauzz, hun geweldige producten, maar zeker ook de toon waarop ze met / tegen mij praten. Hmm…ik zie alweer raakvlakken. 😉

Ken je Brauzz (nog) niet: Vegan, vrij van wegwerp plastic. En makkelijk biologisch afbreekbare producten die niet alleen goed schoonmaken en lekker ruiken, maar waarmee je ook je steentje bijdraagt aan een schonere planeet, letterlijk en figuurlijk! Iets wat in basis nu niet echt mijn favoriete bezigheid is, hebben zij om weten te draaien en daarbij niet onder stoelen of banken gestoken dat ik een steentje bijdraag aan een schonere planeet. Goed, tot zover de reclame en nee…ik heb hier niets voor gekregen!

 

Trek die parallel van het schoonmaken en de manier waarop Brauzz dat aanvliegt nu eens met je team: Een goede voorjaarsschoonmaak in je team is een geweldige manier om een energieboost te krijgen met meer succes tot gevolg! Ook al kijk je daar in 1e instantie misschien niet naar uit. En wij zijn zoals Brauzz: we laten je anders naar je uitdagingen kijken en je draagt daarmee ook nog eens jouw steentje bij aan een wereld met meer respect voor elkaar.

Respect verdienen kost echter wel iets meer tijd dan je raam poetsen. Howard Jackson maakte een mooi model die de verschillende stappen beschrijft. Een model overigens dat in basis over een team gaat. Maar wat is een team? En zijn we uiteindelijk niet allemaal 1 team? Of zouden we dat op zijn minst móeten zijn? Ik denk het wel. En dat is waar we ons bij Essentiedenkers dan ook hard voor maken.

 

“Wat is een team? En zijn we uiteindelijk niet allemaal 1 team? Of zouden we dat op zijn minst móeten zijn?”

 

Wil jij je daarvoor ook hard maken en kun je wel wat hulp gebruiken bij jullie voorjaarsschoonmaak? Net zoals Brauzz, bedachten we een handig opfrispakket, zodat je weer helemaal afgestoft en opgefrist aan de slag kunt. Bel ons vandaag nog en we staan binnenkort bij jullie op de stoep om samen te bouwen aan jullie unieke karakters. In the end draag je bij aan een meer respectvolle wereld. En wie wil dat nu niet? Want je moet de dingen niet alleen willen doen; daarvoor is het leven veel te mooi. 🥰

 

 

 

Image

Meer over evalueren

Meer over positioneren

Audiobook - abonnement via Buzzsprout

Deel dit bericht