aan de slag

Wat je moet leren doen, leer je door het te doen - Aristoteles

Ben je moe van goede plannen die toch in de kast belanden? Wij ook! Zonde van de energie, tijd en investering. Dat is precies waarom we hier zijn om jullie te begeleiden. Zet je schrap voor een gedurfde aanpak, boordevol praktische uitleg, bewezen adviezen en oefeningen die jullie meteen kunnen toepassen. Samen met jullie dagen wij de status quo uit. En samen beginnen wij aan een reis van transformerende groei.

Zie onze ondersteuning als die vertrouwde zijwieltjes die je had toen je voor het eerst leerde fietsen. We zullen er zijn en jullie begeleiden totdat jullie klaar zijn om in je eentje te vliegen. Maar hey, als je besluit je te specialiseren in een bepaald gebied, staan we meteen weer aan je zijde om je te verbinden met de expertise die je nodig hebt. Het is tijd om los te komen van het gewone en je ware potentieel te ontsluiten. Doe nu mee en ervaar de opwinding van onstuitbare vooruitgang!

Voor leiders, voor teams of voor de gehele organisatie, wij helpen met verbinden, veranderen en groeien!

Ben je moe van goede plannen die toch in de kast belanden? Wij ook! Zonde van de energie, tijd en investering. Dat is precies waarom we hier zijn om jullie te begeleiden. Zet je schrap voor een gedurfde aanpak, boordevol praktische uitleg, bewezen adviezen en oefeningen die jullie meteen kunnen toepassen. Samen met jullie dagen wij de status quo uit. En samen beginnen wij aan een reis van transformerende groei.

Zie onze ondersteuning als die vertrouwde zijwieltjes die je had toen je voor het eerst leerde fietsen. We zullen er zijn en jullie begeleiden totdat jullie klaar zijn om in je eentje te vliegen. Maar hey, als je besluit je te specialiseren in een bepaald gebied, staan we meteen weer aan je zijde om je te verbinden met de expertise die je nodig hebt. Het is tijd om los te komen van het gewone en je ware potentieel te ontsluiten. Doe nu mee en ervaar de opwinding van onstuitbare vooruitgang!

Project ondersteuning

Een totaaloplossing voor jouw (groei)vraagstuk

Soms is het handig om bij dat ene project wat meer hulp van buiten te vragen. In welke fase jullie team of project ook verkeert: wij halen het maximale eruit door anders te kijken en samen te bouwen aan een duurzame oplossing. Voor zowel jullie unieke karakters als de doelstelling van jullie project. De 9BBfC in combinatie met onze giraffenblik en fika-momenten zijn de oplossing voor jouw (groei)vraagstuk!

Je krijgt:
 • twee ervaren adviseurs die jou het werk uit handen nemen
 • een strategisch adviesplan met doeltreffende middelen
 • een flow in het (project)team waar iedereen gaat voor resultaat

Meer lezen

  9 building blocks for connection

  De oplossing voor jouw (verander)vraagstuk

  Verandermodel

  Onze jarenlange kennis en kunde hebben we samengevat in de "9 Building Blocks for Connection". Met dit verandermodel ontdekken we patronen, maken of doorbreken we ze waar nodig, of houden ze juist in stand.

  We gaan hierbij altijd uit van de kracht van elk individu en benaderen we de (nieuwe) situatie als een gezamenlijk iets waarin iedereen een eigen rol heeft. Mede hierdoor ontstaat verbinding. En dat is cruciaal om succesvol te kunnen groeien.

  De 9 blokken vormen samen een succesvolle veranderstrategie om naar het gewenste doel te gaan. Omdat een (groei)proces geen lineair proces is en elementen elkaar beïnvloeden, hebben we bewust gekozen voor blokken. Deze bouwen we zo dat het eindresultaat perfect past bij jouw situatie.

  Tijdens het bouwen kijken we naar de essentie van elk blok en pellen net zo lang tot we bij de kern zijn. Gelukkig is visueel denken en werken onze 2e natuur, waardoor containerbegrippen wél gaan leven. En kunnen we putten uit een schat aan bestaande en zelfontwikkelde effectieve werkvormen.

  Boekentip

  Nieuwe verbindingen ontstaan net buiten je comfortzone. Letterlijk, in je hersenen, en figuurlijk. Om je te helpen nieuwe verbindingen te leggen, schreven we tot nu toe 2 boeken. Eentje die je uitdaagt anders naar verschillende situaties te kijken.

  En eentje die daarop voortborduurt hoe je met dat gedachtengoed effectieve verbindingen legt.

  meer over de boeken

  Strategische sessies

  Waar ideeën actie ontketenen en zo vooruitgang stimuleren.

  "Inspirerende Strategische sessies: verdieping en maatwerk"

  Voor wie op zoek is naar diepere inzichten en direct bruikbare tools, afgestemd op de specifieke behoeften, bieden uitdagende strategische sessies de ultieme oplossing.

  "Praktisch, actueel en doorspekt met realisme. In korte tijd hebben deelnemers waardevolle kennis opgedaan. Mirjam en Edwin verzorgen samen een dynamische en gevarieerde sessie, waar een open en stimulerende sfeer heerst."

  Als de oefeningen in het boek Cement je hebben geïnspireerd en je meer wilt weten over specifieke aspecten van het model van de 9Building Blocks for Connection, dan zijn deze strategische sessies op maat gemaakt voor jou.

  In slechts een halve of een hele dag krijg je een enorme dosis energie en informatie, direct toepasbaar in de praktijk. Je leert bijvoorbeeld hoe je de uitdagingen die je op je pad tegenkomt, kunt omvormen tot kansen. Ook ontdek je hoe je samen jullie toekomstvisie concreet kunt maken.

  Of het nu gaat om een verdieping in modellen rond positioneren of feedback, een strategische sessie brengt jou en je team een grote stap verder. Deze sessies kunnen al bestaan, maar het gebruikelijke is om er een specifiek voor jouw team of organisatie te laten samenstellen. Op die manier haal je het maximale uit deze verrijkende ervaring, die specifiek is afgestemd op jouw zakelijke behoeften.

  Cement - Het Luister en Leer Audioboek

  jouw eigen e-Learning variant van onze strategische sessies

  Inspirerende Strategische sessies: verdieping en maatwerk

  Ontdek nu de eLearning variant van onze strategische sessies: het "Cement - Luister en Leer Audiobook." Leer en ontwikkel jezelf op de momenten die het beste bij jouw drukke schema passen.

  Dynamisch Leren in Jouw Eigen Tempo
  Met ons audioboek brengen we de waarde van strategische sessies rechtstreeks naar jouw oren. Geen vast schema of verplichtingen, want we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Of je nu onderweg bent naar het werk, tijdens je workout of 's avonds ontspant, dit audioboek biedt jou de vrijheid om te leren wanneer jij dat wilt.

  Inspirerende Inzichten
  Dit audiobook omvat de essentie van strategische sessies, waarbij we diepe inzichten delen over strategie, positionering, visualiseren, feedback geven, en meer. Leer van experts op het gebied van bedrijfsstrategie op een manier die boeiend en begrijpelijk is.

  Praktische Toepassingen
  Deze luisterervaring is niet alleen informatief; het is ook praktisch. In veel van de episodes zitten oefeningen en zetten we relevante modellen in het spotlicht zodat je alles direct kunt toepassen in jouw professionele leven. Zo bouw je stap voor stap aan jouw eigen strategische succes.

  Persoonlijke Groei
  Het Cement - Luister en Leer Audiobook is jouw persoonlijke groeipartner. Het begeleidt je op jouw reis naar effectievere besluitvorming, doelgerichte strategieën en succesvolle implementaties.

  Investeer in jouw ontwikkeling op jouw voorwaarden. Abonneer je nu op het "Cement - Luister en Leer Audiobook" en leer op het moment dat het jou het beste uitkomt. Luister naar een van de onderstaande episodefragmenten en abonneer je op de reeks.

  In totaal bieden we meer dan 16 uur materiaal, talloze oefeningen en meer dan 25 model spotlights. Op dit moment is het audioboek alleen beschikbaar in het Engels, met elke 14 dagen een nieuwe episode vol nieuwe inzichten en kennis.

  fika

  Een must voor ons allemaal

  Ontdek de, bijna betoverende, kracht van een Scandinavisch gebruik dat niet alleen heerlijk is, maar ook verrassend effectief: fika. Neem bewust een moment om samen te komen, een warme kop koffie of thee en wat lekkers erbij. Het is niet zomaar een pauze, maar een bewuste keuze om verbinding te maken. In een wereld vol hectiek en afleidingen is dit jouw moment om echt te verbinden.

  De magie zit in de intentie: fika is een gepland intermezzo, een gewijd ogenblik om te koesteren. Dit is de sleutel om je sociale contacten te voeden en te laten bloeien. Neem de tijd, heb oprechte aandacht voor elkaar en zie hoe de banden groeien. Niet voor niets hebben wij dit culturele juweeltje omarmd.

  Laten we samen een fika-moment inplannen. Een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de tijd te nemen voor datgene wat er echt toe doet: elkaar ontmoeten en versterken.

  Sta je voor een uitdaging waarbij verandering noodzakelijk is, maar je weet niet waar te beginnen? Stap gerust bij ons binnen. Tijdens een ontspannen fika, luisteren we aandachtig naar jouw verhaal. We bieden eerlijk advies en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

  Laat ons weten wanneer het jou uitkomt. Samen zetten we de eerste stap richting verandering, terwijl we genieten van de warmte van fika. Tot snel!

  Laten we een fika-moment plannen

  giraffenblik

  Onze helikopterview, maar dan nuchterder en effectiever

  De giraffe leeft precies zoals wij werken. Zijn gezichtsveld reikt stiekem verder dan wat jij en wij in eerste instantie zien. Dat komt natuurlijk ook door zijn lange en zeer wendbare nek. Daardoor is zijn beeld namelijk zeer volledig. Vijanden heeft de giraffe nauwelijks; hij leeft in symbiose met zijn omgeving. Daarom is altijd tof een giraffe te zien. Hij is nieuwsgierig op een niet opdringerige manier en altijd op gepaste afstand, zodat jouw bewegingsvrijheid gerespecteerd wordt.

  En ja, hij moet zijn nek uitsteken! Maar dat doen wij ook graag. Om jou verder te helpen groeien.

  Harold, onze coole strip antiheld

  Heb jij al kennis gemaakt met onze coole strip antiheld? Als getekende vriend kun je Harold zomaar ineens tegenkomen!

  • in je boek als boekenlegger
  • in je brievenbus als er een baby geboren is
  • als kleurplaat bij de judoclub in Arendonk
  • tussen de cadeautjes in de decembermaand
  • als kleurplaat om de zomer goed te starten
  • in plaats van een echt bosje bloemen
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  ImageImage
  Image