Aan de slag

Van 5 maanden tot 5 minuten: leer in jouw tempo meer over duurzame gedragsverandering dankzij overzicht, nieuwe in- en uitzichten.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

De rode draad van al onze sessies zijn de 9 Building Blocks for Connection. We hebben verschillende sessies als basis klaarliggen, maar voor ons bestaat one-size-fits-all niet! Dus vertel ons je wensen en we stellen het perfecte programma voor je samen.

5 maanden

Educatie

5 weken

strategische sessies

5 uur

workshops

2-3 uur

Presentaties

30 minuten

Podcasts

10-15 minuten

White Papers - key notes

5 minuten

Column

in één adem...

boeken

We kennen het gevoel maar al te goed: je hebt iets gezien, je bent enthousiast en wilt het liefst direct aan de slag. Dan is deze pagina helemaal iets voor jou. Hier vind je praktische tips, inspirerende verhalen, en diepgaande inzichten in de wetenschap en psychologie achter gedragsverandering. Hierdoor weet je niet alleen wát werkt, maar ook waarom iets werkt.

Onze inhoud biedt een unieke mix van theorie en praktijk, zodat je effectief aan de slag kunt met gedragsverandering in jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar manieren om beter samen te werken, een betere leidinggevende te zijn, of anderen goed mee te nemen bij veranderingen, wij hebben de kennis en tools die je nodig hebt.

Wil je direct met ons aan de slag voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou duurzame en positieve veranderingen te realiseren.

9 maanden

Maatwerkoplossingen

Image

Laat ons je adviseren over de beste strategie en helpen bij het implementeren van deze strategieën in je project. Onze oplossingen sluiten perfect aan bij jouw specifieke behoeften en doelen, zodat ook jij die die duurzame (gedrags)verandering voor jouw project realiseert.


maatwerk mogelijk


Incompany mogelijk

Vertel me de mogelijkheden
7 maanden

Educatie

Image

Wil je jouw loopbaan naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan om je te specialiseren in veranderkunde. Deze boeiende en dynamische discipline biedt talloze mogelijkheden om echte impact te maken binnen jouw organisatie.


maatwerk mogelijk


Incompany mogelijk

Vertel me de mogelijkheden
5 maanden

(Team) coaching

Image

Verbeter je eigen presestaties en die van je team door elkaars sterke en zwakke punten te waarderen en beter samen te werken. Koppel theorie, bewustwording, inzichts- en ervaringsoefeningen aan de inzichten van de dagelijkse praktijk en krijg antwoord op jullie coachingsvraag.


maatwerk mogelijk


Incompany mogelijk

Vertel me de mogelijkheden
2-5 uur

Strategische sessies & Workshops

Image

Voeg jouw kennis en kunde van de organisatie samen met onze externe blik en je krijgt overzicht, nieuwe in- en uitzichten. Samen gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en werken we gefaseerd aan het strategische fundament van de ijsberg: daar waar samenwerken, leidinggeven en veranderen samen komen.


maatwerk mogelijk


Incompany mogelijk

Vertel me de mogelijkheden
1-2 uur

Presentaties

Image

Duik mee onder de ijsberg voor een presentatie die inspireert, motiveert en transformeert. Een presentatie die de onderligende dynamieken van samenwerken, leidinggeven en veranderen samenbrengt. Een presentatie die je, dankzij Roos, nooit meer vergeet.


maatwerk mogelijk


Incompany mogelijk


Vachtkracht

Vertel me de mogelijkheden
30 minuten

Podcasts

Image
Bouw stap voor stap aan je eigen succes met onze podcasts. Elke aflevering krijg je concrete handvatten en bruikbare inzichten. Of je nu onderweg bent, aan het wandelen, of thuis aan het ontspannen: het audioboek van Cement biedt de perfecte mix van leerzaam en toepasbaar.
Beluister de podcasts
10-15 minuten

White Papers & Keynotes

Featured image for “Gaan jouw teams nog op reis zonder gps?”
Lees de white papers en ontdek hoe je de hobbels, struikelblokken en beren op jouw weg kunt wegnemen en jouw project, team of organisatie naar een hoger niveau kunt tillen.
Download de white papers
5 minuten

Columns

Featured image for “Run Mir Run”
Ontdek inzichtelijke en inspirerende columns die je uitdagen om kritisch naar jezelf te kijken en je strategieën te verbeteren. Perfect voor professionals die streven naar persoonlijke en zakelijke groei.
Lees de columns
in één adem

Boeken

Image
Cement biedt diepgaande inzichten en praktische adviezen om veranderingen binnen je organisatie soepel en succesvol te laten verlopen. Wil je liever je perspectief verschuiven om te kijken hoe je meer kunt bereiken? Dan is Pellen tot de kern hét boek voor jou.
Meer over boeken

Educatie

Wil je jouw loopbaan een extra dimensie geven en jezelf specialiseren in veranderkunde?

Volg dan ons verrassende programma ‘Change-in-the-box’. Na het volgen van deze opleiding heb je alle ingrediënten in huis om succesvol te kunnen veranderen. Of het nu om jezelf, je team of je organisatie gaat.

Je leert de voor- en nadelen van verschillende theorieën en werkt zeer praktijkgericht. Dat betekent dat je een flinke variatie en hoeveelheid mag verwachten aan:

 • casussen
 • reflectievragen,
 • serieuze en luchtige opdrachten

De thema’s waarover je meer gaat leren zijn: positioneren, adviseren, communiceren, visualiseren, plannen, budgetteren, evalueren, bijsturen en borgen.

Meer informatie
Wil je graag het studieprogramma ontvangen en kijken wat de (incompany) mogelijkheden voor je zijn? Aarzel dan niet en neem contact op met Mirjam. We verwelkomen je heel graag in onze klas!

Image

Maatwerk

Incompany

mogelijk
Wil jij dit ook?Vraag een offerte

Strategie sessies

Voordat je nieuwe uitzichten hebt, moet je inzicht en overzicht hebben.

En dat gaat een stuk gemakkelijker als je geen onderdeel bent van een organisatie. Vanaf een afstand zie je namelijk altijd meer. Tegelijkertijd mag je de kennis en kunde die in huis is niet vergeten.

Daarom koppelen wij in onze strategie sessies praktijk aan theorie. En niet andersom. Aan de hand van jouw uitdaging gaan we samen aan de slag. We starten altijd met een goede kick-off zodat de essentie van jouw vraagstuk 100% duidelijk is.

En we eindigen altijd met de borging. Want niets is zo zonde dat jullie, zodra wij weg zijn, in de waan van de dag weer verder gaan alsof er niets is gebeurd.

En daartussen? Dat hangt natuurlijk af van jouw vraag. Maar één ding is zeker. We laten je veel doen, oefenen en ervaren. Bovendien krijg je veel tips, tools en praktische handvatten waar je vaak al de volgende dag in je werk de vruchten van plukt.

Twijfel je? Bel ons dan gewoon eens voor een korte kennismaking en beslis daarna pas verder.

DeBal_schaken

Maatwerk

Incompany

mogelijk
Wil jij dit ook?Vraag een offerte

Workshops

Kan jouw team wel een boost gebruiken?

Of ben je op zoek naar nieuwe inzichten of een frisse blik tijdens een team- of heidag? Boek dan één van onze workshops.

Omdat we adviseren door te doen, krijg je direct handige tips waarmee je de volgende dag al het verschil kunt maken.

Met veel praktijkgerichte uitleg, bewezen adviezen en direct toepasbare oefeningen, dagen we je uit anders te kijken en samen te groeien.

In onze aanpak focussen we altijd op de mensen. We nemen hen mee in ons verhaal en zorgen voor de juiste verbinding binnen en buiten de teams.

Meer informatie
De rode draad van al onze sessies zijn de 9 Building Blocks for Connection. We hebben verschillende sessies als basis klaarliggen, maar voor ons bestaat one size fits all niet!

Dus vertel ons je wensen en we maken een programma dat perfect past voor jouw team.

Image

Maatwerk

Incompany

mogelijk
Wil jij dit ook?Vraag een offerte

Presentaties

Ben je op zoek naar een spreker die het écht even anders doet?

Boek dan Roos voor jouw evenement. 
Terwijl wij vertellen over gedrag en tegengedrag, perspectiefverschuiving en de zin en onzin van duidelijk communiceren, laat zij iedereen ervaren dat…
 
🐾  ze je niet begrijpt als je A zegt, maar B van haar vraagt
🐾  ze nieuwe situaties leuk vindt, maar alleen als er ook iemand is die ze al kan vertrouwen
🐾  ze beloningen heel leuk vindt en ze daardoor nog meer voor een ander gaat doen
🐾  ze de wereld anders ziet dan jij en wij
🐾  ze haar zintuigen anders inzet dan jij en wij

En daar leren de deelnemers dan weer heel veel van. Want Roos is de perfecte metafoor voor de dynamieken die er in teams zijn. En je kunt het allemaal wel vertellen, maar ervaren werkt veel beter.

Meer informatie
Samen met jou kijken we naar het best passende programma en de rol van Roos. Stuur haar gerust een berichtje ([email protected]) voor een 1e kennismaking, want ze laat jou ook graag haar  ervaren.

Een aantal thema's uit de presentaties komen ook terug in onze white papers.

Image

Maatwerk

Incompany

mogelijk

Vachtkracht

Wil jij dit ook?Vraag een offerte

Podcasts

Ben je niet zo’n lezer, maar spreekt de inhoud van Cement je aan?

Maak het jezelf dan gemakkelijk en luister via Spotify, Google Podcasts of Apple de podcasts van dit boek.

Handig voor als je (straks) weer in de file staat, je met ons in je oren een stukje wilt wandelen of het stofzuigen wat efficiënter wilt maken.

Het audioboek van Cement is niet alleen informatief; het is ook praktisch. In veel van de episodes zitten oefeningen en zetten we relevante modellen in het spotlicht zodat je alles direct kunt toepassen in jouw professionele leven. Zo bouw je stap voor stap aan jouw eigen strategische succes

Deze afleveringen zijn gratis te beluisteren. Dan kun je eens proberen. 😉


White papers & Key notes

Onze visie en aanpak om hobbels, struikelblokken en beren weg te nemen.

Deze deelt Edwin graag met je in zijn white papers. Uitgebreide artikelen die je in een klein kwartiertje leest. Goed leesvoer met kritische vragen voor jouw organisatie, maar ook met handige tips en adviezen.

Een aantal thema's uit de white papers komen ook terug in onze key notes*.

* De key notes zijn niet identiek aan de white papers, ze hebben vaak wel dezelfde thema's.


"Goeie! Dat jullie evalueren benaderen als een vorm van kennisdelen."
Alinda Wiertsema – Kastelein - Interim HR management/ Specialist Arbeidsrecht/ HR advies / Bouw / Maakindustrie / MKB/ Retail / Automotive
"Their vision on communication, change management and attaining results is obviously the result of their openness. In their presentations, they know how to trigger and inspire to action. They deliver."
Aernout Leezenberg | Founder & CMO Hidden Profits Marketing
"Ik herken veel van wat er zich in onze branche afspeelt. En laat nou net positionering een valkuil zijn!"
Annemie Leeper – key accountmanager surgical products hospitals Belux Medica
"Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten."
Esther van den Hende - Projectmanager PoZoB
"Sparren met hen levert nieuwe inzichten, creatieve oplossingen en verrassende conclusies op. Door hun vermogen hun eigen inzichten voortdurend ter discussie te stellen en nieuwe paden te verkennen is werken met Edwin en Mirjam altijd weer verrassend."
Paul Sebregts - Directeur-bestuurder Woonik
"Het zou prachtig zijn als jullie eens een gastcollege willen geven over dit onderwerp"
Peter van Eck – docent Bedrijfskunde Avans Hogeschool
"Ik wist niet dat budgetteren helemaal niet saai hoeft te zijn!"
Sophie Geussens - uitvaartplanner

  Columns

  Inspiratie in 5 minuten gegarandeerd!

  Van een actie van Roos tot een uitspraak van 1 van de kinderen en van haar hobby als zangeres in een jazz vocal group tot rondjes hardlopen: Mirjam weet feilloos de metafoor te maken naar het de businessomgeving en houd je de spiegel voor in haar columns.

  Featured image for “Run Mir Run”

  Boeken

  Onze boeken dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen, waar nieuwe inzichten op je liggen te wachten.

  • Cement is ideaal als je meer wilt weten over het effectief begeleiden van veranderingen.
  • Wil je liever je perspectief verschuiven om te kijken hoe je meer kunt bereiken? Dan is Pellen tot de kern hét boek voor jou.

  Wil je graag meerdere exemplaren tegelijkertijd bestellen voor bijvoorbeeld jouw team of relaties? Neem dan contact met ons voor een speciale prijs.