Boeken

voor inspiratie, letterlijk en figuurlijk, nieuwe verbindingen

Boeken met allemaal een uniek perspectief

Groeien is vooral het resultaat van het combineren van je eigen inzichten en kennis met het tijdig inroepen van hulp. En die hulp is beschikbaar in diverse vormen en maten. Of het nu een leraar, coach, vriend, familielid, of een goed boek is, goede ondersteuning helpt je een stap verder te zetten en daagt je uit om iets te ondernemen dat net buiten je comfortzone ligt. En we weten allemaal dat juist daar nieuwe verbindingen ontstaan, zowel letterlijk (in je brein) als figuurlijk.

Groeien is het resultaat van het combineren van persoonlijke inzichten met tijdelijke assistentie. Of het nu een leraar, coach, vriend, familielid, of een boeiend boek is, ondersteuning komt in verschillende vormen en maten.

Onze boeken zijn er om je te begeleiden op deze reis, waarbij ze je uitdagen om buiten je comfortzone te stappen waar nieuwe verbindingen, zowel letterlijk als figuurlijk, op je wachten.

Ga met ons op avontuur en ontdek de diepgaande transformaties die in onze boeken verborgen liggen.

Cement

9 Building Blocks for Connection - Het geheim achter succesvolle teams

Inspirerend leiderschap, het cement voor succesvolle teams

Een goed functionerend team is als een solide structuur, waarvan de basis rust op één onmisbaar element: verbinding. Dit concept vormt de kern van onze strategische sessies. We noemen dit essentiële element "Cement" en onderzoeken nauwgezet de negen essentiële bouwstenen die het versterken.

Deze negen bouwstenen, bekend als de "9 Bouwstenen voor Verbinding," vormen de essentie van elke uitdaging waarmee organisaties worden geconfronteerd. Wat dit concept zo krachtig maakt, is de manier waarop Cement en deze bouwstenen samenwerken om een positieve impact op organisaties te genereren.

Het bijbehorende boek biedt gedetailleerde inzichten in de negen bouwstenen die succes ondersteunen en onthult hoe ze met elkaar in verband staan. Lezers worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan het materiaal door middel van praktische oefeningen, bewezen adviezen en unieke invuldoeken. Dit stelt iedereen in staat om hun specifieke uitdagingen aan te pakken en een positieve impact op hun organisatie te creëren.

Door gebruik te maken van unieke benaderingen en methodologieën wordt de kern van elk probleem op een prettig lichte manier blootgelegd, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor de ontwikkeling van duurzame oplossingen. Dit succesverhaal heeft geleid tot de oprichting van het revolutionaire managementmodel "9 Building Blocks for Connection", dat dient als het fundament voor het smeden van succesvolle en hechte samenwerkingen binnen organisaties.

Het is de moeite waard om op te merken dat het boek "Cement" momenteel uitsluitend beschikbaar is in het Nederlands. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de inhoud in het Engels, biedt de audioboekversie in de vorm van eLearning een toegangspoort tot deze waardevolle inzichten.

Koop het boek
"Ben je nog van plan om een goed boek te lezen? Bestel en lees Cement. In een ruk uitgelezen vorige week."
Han Verkerk - Commercieel directeur@Tuijtel
"Gaaf mooi onderbouwd boek. Met plezier lees ik het."
Gaby de Nijs - Omgevingsmanager | Ministerie van Defensie / JIVC
"Enlightening and beautifully illustrated. Because a picture often speaks louder than a thousand words."
Bram Couwberghs - Worldwide PS Industry Director | Microsoft

Cement - Het Luister en Leer Audioboek

jouw eigen e-Learning variant van onze strategische sessies

Inspirerende Strategische sessies: verdieping en maatwerk

Ontdek nu de eLearning variant van onze strategische sessies: het "Cement - Luister en Leer Audioboek." Leer en ontwikkel jezelf op de momenten die het beste bij jouw drukke schema passen.

Dynamisch Leren in Jouw Eigen Tempo
Met ons audioboek brengen we de waarde van strategische sessies rechtstreeks naar jouw oren. Geen vast schema of verplichtingen, want we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Of je nu onderweg bent naar het werk, tijdens je workout of 's avonds ontspant, dit audioboek biedt jou de vrijheid om te leren wanneer jij dat wilt.

Inspirerende Inzichten
Dit audiobook omvat de essentie van strategische sessies, waarbij we diepe inzichten delen over strategie, positionering, visualiseren, feedback geven, en meer. Leer van experts op het gebied van bedrijfsstrategie op een manier die boeiend en begrijpelijk is.

Praktische Toepassingen
Deze luisterervaring is niet alleen informatief; het is ook praktisch. In veel van de episodes zitten oefeningen en zetten we relevante modellen in het spotlicht zodat je alles direct kunt toepassen in jouw professionele leven. Zo bouw je stap voor stap aan jouw eigen strategische succes.

Persoonlijke Groei
Het Cement - Luister en Leer Audiobook is jouw persoonlijke groeipartner. Het begeleidt je op jouw reis naar effectievere besluitvorming, doelgerichte strategieën en succesvolle implementaties.

Investeer in jouw ontwikkeling op jouw voorwaarden. Abonneer je nu op het "Cement - Luister en Leer Audioboek" en leer op het moment dat het jou het beste uitkomt. Luister naar een van de onderstaande episodefragmenten en abonneer je op de reeks.

In totaal bieden we meer dan 16 uur materiaal, talloze oefeningen en meer dan 25 model spotlights. Op dit moment is het audioboek alleen beschikbaar in het Engels, met elke 14 dagen een nieuwe episode vol nieuwe inzichten en kennis.

We geven lezingen en voordrachten over Cement en het audioboek. Deze zijn in het Nederlands, Engels of Duits. Contacteer ons voor meer info hierover. 

Image
Abonneer je op het audioboekjouw eLearning binnen oorbereik

Pellen tot de kern

372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie

De reader om je horizonten te verbreden

In de wervelwind van het dagelijks leven lijkt de mogelijkheid om betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen vaak een ontmoedigende taak. We verlangen er allemaal naar om positieve transformaties binnen onze organisaties en onszelf te bewerkstelligen, maar de eisen van onze drukke routines laten vaak weinig ruimte over voor het verkennen van nieuwe perspectieven.

Als je jezelf betrapt op een diep verlangen naar een dieper begrip van je organisatie en persoonlijke groei, maar moeite hebt met dikke studieboeken of het toepassen van theorie in het echte leven, dan is "Pellen tot de kern" precies het boek dat je nodig hebt.

Dit praktische, gebonden boek met harde kaft, heeft het handzame A5-formaat (400 pagina's) en is ontworpen om te lezen met het gemak van een leesboek. Het spoort je aan om elke dag enkele momenten te reserveren voor diepgaande overpeinzingen over de fundamentele aspecten van je organisatie, je motivatie en je communicatie.

Koop het boek

Vachtkracht

de visualisatie van gedrag en tegengedrag

Roos, de pup met Vachtkracht voor Verbetertrajecten

Roos is geen gewoon lid van het team; ze is een schattige, enthousiaste Golden Retriever pup met een speciale gave die ze inzet tijdens verbetertrajecten. Haar onschuldige en energieke aanwezigheid voegt een unieke dimensie toe aan deze zakelijke processen.

Met haar 'Vachtkracht' weet Roos op ongebruikelijke wijze teamleden te betrekken. Ze is niet alleen een visuele verschijning, maar haar knuffelbare vacht en vrolijke aanwezigheid zorgen ervoor dat teamleden haar fysiek en emotioneel kunnen voelen. Deze onconventionele benadering inspireert mensen om op een andere manier naar de uitdagingen en keuzes binnen verbetertrajecten te kijken.

Terwijl ze door de vergaderruimte dartelt en iedereen met haar puppycharme betovert, helpt Roos teams om weer in beweging te komen en weerstand te doorbreken. Haar rol als 'pup consultant' toont aan dat in sommige situaties, zelfs de meest onverwachte deelnemers van onschatbare waarde kunnen zijn in het bevorderen van groei en transformatie in organisaties.

Dus, de volgende keer dat je een verbetertraject ingaat, overweeg dan om Roos en haar Vachtkracht als een onconventionele, maar effectieve bron van inspiratie te betrekken.

Image