inspiratie

Inspiration fires you up. Motivation keeps you burning.

(Stuart Aken)
Inspiratie

Delen is vermenigvuldigen

Onze kennis delen we graag met je. Ook al werken we misschien nog niet samen. Laat je inspireren door onze blogs, longreads, podcasts, giraffenblik en meer. En feel free om ze delen!
Mirjams kijk op zaken

Blogs

Image

Laat je inspireren door de dagelijkse dingen die Mirjam privé tegenkomt en koppelt aan situaties op de werkvloer.

Verbinding zit ook in de kleine dingen. Dingen die je gemakkelijk en snel zelf op kunt pakken. Van een bezoek aan de supermarkt tot een uitspraak van 1 van de kinderen en van haar online shopbelevenis tot rondjes hardlopen: Mirjam weet feilloos de metafoor te maken naar een businessomgeving en houd je de spiegel voor. Elke keer weer gegarandeerd een nieuw scherp stuk dat je aanzet tot denken.
Download en lees

Longreads

Portret-Ed_solo

‘Dankzij verbinding, meer resultaat’ is makkelijker gezegd dan gedaan. En hoewel elke situatie uniek is, komen we op veel plekken toch min of meer dezelfde hobbels, struikelblokken en beren tegen.

Onze visie en aanpak om die hobbels, struikelblokken en beren weg te nemen, deelt Edwin graag met je in zijn longreads. Uitgebreide artikelen met elk zo’n 5.000 woorden. Goed leesvoer met kritische vragen voor jouw organisatie, maar ook met handige tips en adviezen.

Download gratis de longread en lees het als pdf.

Liever luisteren, dan lezen?

Podcasts

Podcast-duo

Onze blogs en longreads luister je gemakkelijk hier op de site of via Spotify, Google Podcasts en Apple podcasts. Handig voor als je weer in de file staat, je met ons in je oren een stukje wilt wandelen of het stofzuigen wat efficiënter wilt maken.

Deel deze gerust in je netwerk en abonneer je op ons kanaal. Dan blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste podcast.

Harold

Giraffenblik

Image

Als je ons over de giraffenblik hoort praten, is dat eigenlijk gewoon de helikopterview, maar dan nuchterder en effectiever. Gewoon met onze benen op de grond.”

Want de giraffe leeft precies zoals wij werken. Zijn gezichtsveld reikt stiekem verder dan wat jij en ik in eerste instantie zien. Dat komt natuurlijk ook door zijn lange en zeer wendbare nek. Daardoor is zijn beeld namelijk zeer volledig. Vijanden heeft de giraffe nauwelijks; hij leeft in symbiose met zijn omgeving. Daarom is altijd tof een giraffe te zien. Hij is nieuwsgierig op een niet opdringerige manier en altijd op gepaste afstand, zodat de bewegingsvrijheid gerespecteerd wordt. En ja, hij kan niets anders dan zijn nek uitsteken!

En dat doen wij ook! Om onze klanten te verrassen met een aanpak waar je niet omheen kunt.

Harold is de verpersoonlijking van onze giraffenblik

Meer lezen?

Boeken

2-Boeken

Kleine stapjes samen maken ook een groot verschil. Maar door de waan van de dag kom je er vaak niet aan toe om de dingen net eens even anders te doen. Wil je meer uit je organisatie en jezelf halen? Maar heb je eigenlijk geen tijd om dikke studieboeken erop na te slaan of mis je vaak een concrete vertaalslag van theorie naar praktijk? Dan is “Pellen tot de kern” hét boek voor jou.

Dit praktische boek dwingt je namelijk minstens elke dag even na te gaan wat ook alweer de essentie is van je organisatie, motivatie en communicatie. En dat hoeft niet altijd lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

Bouw je eigen succesvolle veranderstrategie

9 bouwblokken en hun niet te missen effect
B2022_9BBoC_cover_concept

Lees en leer alles over ons model van de 9 Building Blocks for Connection: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:

Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu

Deel dit bericht