Standpunten

De complexe onderwaterwereld begrijpen? Dan moet je anders kijken, denken en doen!
Het grootste deel van een verandering vindt plaats onder de oppervlakte. Focus je in je aanpak op samenwerken, leidinggeven en veranderen? Dan is er minder weerstand, presteert iedereen beter en slaagt de verandering sneller.

Perspectiefverschuiven

Anders kijken, anders denken en anders doen zijn nodig om de complexe onderwaterwereld te begrijpen voordat je een verandering uiteindelijk duurzaam kunt borgen. Enkel dan zie je meer en kom je tot nieuwe inzichten.

Daarom leren we je hoe je je eigen blik verruimt, je de ander daarbij meeneemt en je elkaars unieke kwaliteiten het best in kunt zetten om zo samen tot andere inzichten en oplossingen te komen. Want je kunt het niet alleen.

Image
#Perspectiefverschuiven

9 Building Blocks for Connection

Hoewel het uiterlijk van de 9 Building Blocks for Connection doet vermoeden dat het om de blokken gaat, ligt wat werkelijk van belang is, er bijna onzichtbaar tussen. Het is namelijk het cement dat voor de verbinding zorgt.

Daarom integreren wij in onze aanpak de technische aspecten met de menselijke factor. En starten we altijd met de vraag: Waar staan we nu? En waar – en waarom – willen we straks staan? Daarna zetten we samen kleine stappen die samen het verschil maken binnen jullie project, team of organisatie. Want veranderen gaat met vallen en opstaan.

Image
#9BBfC

Vachtkracht

Wil je anderen écht overtuigen en inspireren tot verandering? Dan zijn woorden alleen vaak niet genoeg. Het is de combinatie van woorden, geloofwaardigheid, ervaring, motivatie én de juiste timing die uiteindelijk een verandering teweegbrengt. Niemand beter dan een hond die dit anderen kan laten ervaren.

Daarom vertaalden we deze principes naar een interactieve en dynamische vorm van communiceren: Vachtkracht. Deze unieke werkwijze leidt jou en je team in vier stappen naar synergie. Maak kennis met onze Vachtkracht-specialist Roos. Want zoals zij gedrag en tegengedrag visualiseert, is er geen ander.

Image
#Vachtkracht

"Wat een deskundigheid, werklust en inzet. Aanbevelenswaardig!"
Piet Hoogendoorn - Ervaren bestuurder, toezichthouder, coach. Voorheen onder andere directievoorzitter van diverse Rabobanken
"Enlightening and beautifully illustrated. Because a picture often speaks louder than a thousand words."
Bram Couwberghs - Worldwide PS Industry Director | Microsoft
"Gaaf mooi onderbouwd boek. Met plezier lees ik het."
Gaby de Nijs - Omgevingsmanager | Ministerie van Defensie / JIVC
"Willen omdenken is één, het doen is twee. Bedankt voor het unieke perspectief #FrisseIdeeën."
Saskia van Opijnen – Zwart | Bestuurder Avoord
"Their vision on communication, change management and attaining results is obviously the result of their openness. In their presentations, they know how to trigger and inspire to action. They deliver."
Aernout Leezenberg | Founder & CMO Hidden Profits Marketing