Kennismaken

Leuk je te ontmoeten

Of het nu gaat om het optimaliseren van samenwerkingen, een sparringspartner zijn voor directie, bestuur of leiders, of het bepalen van de juiste strategie bij veranderingen: wij zijn er om je te helpen de deep dive te maken die duurzame gedragsverandering realiseert.
Image

Mirjam

We zijn allemaal anders. En juist die diversiteit moeten we omarmen. Zodra we openstaan voor elkaars perspectieven en unieke kwaliteiten, ontstaat er magie in de samenwerking en kunnen we bergen werk verzetten.

Ik verbind, begeleid en daag uit. Altijd vanuit een vooropgesteld doel en met kleine stapjes. Want alleen dan kunnen we het resultaat goed borgen. Bovendien zijn het vaak juist de vele kleine stapjes die samen leiden tot een groots eindresultaat.

Naast mijn werk loop ik heel graag hard, vind ik het heerlijk om uitgebreid suikervrij te koken en af en toe eens op te treden met Take Eight.

3 dingen die meer over mij zeggen

Image

Edwin

Als het aankomt op het grotere geheel, moet je bij mij zijn. En dan met name de rol van de manager in het proces. Ik doorzie patronen en leg verbanden waarvan anderen in eerste instantie niet eens doorhadden dat ze er waren.

Bovendien denk ik altijd meerdere stappen vooruit. Hierdoor help ik je niet alleen te reageren op situaties, maar er ook op te anticiperen en de kansen ervan in te zien. Wanneer je de doelen omzet tot actie, maak jij het verschil voor je team!

Naast mijn werk kun je mij vinden op de judomat, drink ik graag een speciaal biertje met vrienden en familie en ga ik graag op pad met Roos.

3 dingen die meer over mij zeggen

Image

Roos

Met mijn Vachtkracht ben ik de vrolijke verbetertraject-begeleider en pupconsultant van Essentiedenkers. En natuurlijk kijk ik anders dan mensen! Daarnaast heb ik nog iets extra’s: mijn zachte en knuffelbare vacht. Door mijn onschuldige en energieke aanwezigheid, voeg ik hoe dan ook een extra dimensie toe aan de zakelijke processen. Ik kan weerstand doorbreken en betrek en inspireer teamleden om weer of meer in beweging te komen.

Naast mijn werk wandel ik graag in het bos met mijn kleinste baasjes, speel ik met de honden in de buurt en hou ik heel veel van knuffelen.

3 dingen die meer over mij zeggen


Image

#offline kennismaken

Waar kun je ons tegenkomen?

Naast opdrachten en projecten, zijn wij te vinden als sprekers op eigen events of als gast.

Sweet Sixteen | Essentiedenkers

15-16-17-18 april | 4 webinars met als thema "Meer bereiken? Anders kijken!" (VOL)

Vachtkracht (The Fur Factor) | Hogeschool Inholland

19 april | Gastcollege over de inzet van Vachtkracht in teams (Besloten)

Vachtkracht | Avans Hogeschool

17 mei | Gastcollege over de inzet van Vachtkracht in teams (Besloten)

Riding, resting, relaxing and reviewing | Hollands veengebied

30 mei | Een paar keer per jaar gaan wij met mede manager motards op roadtrip. Samen rijden, zonder afleiding van telefoon, collega's of agenda. Tijdens de stops wisselen we met elkaar ideeën uit. Tijdens de ritten is er een mogelijkheid om hier nog eens over na te denken. Bij een volgende stop kunnen we dan reviewen. (VOL)

Keukentafelsessie | Essentiedenkers

20 juni | 9-13 uur de volledige "Meer bereiken? Anders kijken!"-sessie.
In deze laagdrempelige, interactieve, doeltreffende en vrolijke sessie leer je hoe je je eigen blik verruimt, je de ander daarbij meeneemt en zo samen tot andere inzichten en oplossingen komt. Concreet, praktisch en direct toepasbare oefeningen (die je ook daadwerkelijk gaat doen in deze sessie) zorgen ervoor dat je ook na afloop nog regelmatig anders naar dingen kijkt.

Riding, resting, relaxing and reviewing | Veluwe - Zwolle

5 oktober | Een paar keer per jaar gaan wij met mede manager motards op roadtrip. Samen rijden, zonder afleiding van telefoon, collega's of agenda. Tijdens de stops wisselen we met elkaar ideeën uit. Tijdens de ritten is er een mogelijkheid om hier nog eens over na te denken. Bij een volgende stop kunnen we dan reviewen.

Vachtkracht - Jouw baan mijn baan | Odulphus Lyceum

31 oktober | Gastspreker over carrière, opleiding en werk zoals wij het doen. Samen met Roos en de leerlingen in gesprek. (Besloten)

Vachtkracht | Avans Hogeschool

november | Gastcollege over de inzet van Vachtkracht in teams (Besloten)

#Samen Koffiedrinken

Contact

Laten we afspreken! Om te zien of we een klik hebben en elkaar verder kunnen helpen. Roos drinkt graag puppychino, Mirjam latte macchiato en Edwin is een espresso-drinker. En jij? Bel, mail of app, of plan gelijk iets in.

Bosvelden 52, 2370 Arendonk
+ 32 488 817 007

[email protected]

BTW BE 0896.492.311 - RPR Turnhout | Essentiedenkers is een merknaam van GC2 bv


#DeBalVerbindt

Onze gele bal staat symbool voor de kern, de essentie.

Regenachtige Buitenspeeldag

Featured image for “Regenachtige Buitenspeeldag”

Het is lente!

Featured image for “Het is lente!”

Uig dao

Featured image for “Uig dao”

Fotomoment

Featured image for “Fotomoment”

Jaaroverzicht 2023

Featured image for “Jaaroverzicht 2023”