Koekjes, enzo...

Cookies

Onze koekjes zijn om te eten. En degenen die we plaatsen op onze site, worden niet gebruikt voor voor advertentiefuncties, verzamelen geen ip-adressen en de anonieme gegevens delen we nooit met derden. Dus mogen we Google Analytics gebruiken zonder expliciete toestemming vooraf.

Algemene voorwaarden

Die hebben we niet! Zodra die namelijk op tafel moeten komen, is er iets mis met de klik en beïnvloedt dat de samenwerking dusdanig, dat we beter kunnen stoppen. En het risico? Lang leve zelfstandig ondernemerschap!

Vragen?

Heb je vragen over onze site, diensten, de verwerking van jouw persoonsgegevens of onze voorwaarden? Neem dan gerust contact op!

Privacyverklaring

Als je je gegevens achterlaat op onze site, door je bijvoorbeeld aan te melden voor de maandelijkse blogs, een boek te bestellen of meer informatie op te vragen voor een workshop, slaan we enkel deze gegevens op in een Excel-bestand. We gebruiken die gegevens ook alleen voor datgene waarvoor je zelf informatie hebt aangevraagd en zullen je nooit ongevraagd andere dingen toesturen.

Je bent natuurlijk altijd welkom om die Excel-lijst in te zien als je wilt. Lijkt ons best gezellig 😉 En als je er vanaf wilt, stuur je ons gewoon een mail en verwijderen we alle gegevens die we van je hebben. 

Krijgen wij ongevraagde correspondentie? Dan gooien we die gelijk weg. Daarvan slaan we niets op. Wel zo efficiënt!