Koekjes, enzo...

Cookies

Onze koekjes zijn om te eten. En degenen die we plaatsen op onze site, worden niet gebruikt voor voor advertentiefuncties, verzamelen geen ip-adressen en de anonieme gegevens delen we nooit met derden. Dus mogen we Google Analytics gebruiken zonder expliciete toestemming vooraf.

Algemene voorwaarden

Die hebben we niet! Zodra die namelijk op tafel moeten komen, is er iets mis met de klik en beïnvloedt dat de samenwerking dusdanig, dat we beter kunnen stoppen. En het risico? Lang leve zelfstandig ondernemerschap!

Vragen?

Heb je vragen over onze site, diensten, de verwerking van jouw persoonsgegevens of onze voorwaarden? Neem dan gerust contact op!

Privacyverklaring

Als je je gegevens achterlaat op onze site, door je bijvoorbeeld aan te melden voor de blogs, een aankoop te doen in onze webshop of meer informatie op te vragen voor een sessie, slaan we enkel deze gegevens op in een Excel-bestand. We gebruiken die gegevens ook alleen voor datgene waarvoor je zelf informatie hebt aangevraagd en zullen je nooit ongevraagd andere dingen toesturen.

We verzamelen alleen informatie over je tijdens het afrekenproces in onze winkel.

Wat we verzamelen en opslaan,

Wanneer je onze site bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens:

  • Door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken
  • Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen
  • Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullen, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je te verzenden!
  • We gebruiken cookies ook om producten in je winkelmand op te slaan terwijl je door onze site bladert.

Wanneer je producten bij ons aanschaft, vragen we je om informatie te verstrekken, waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om je informatie toe te sturen over je account en bestelling
  • Om te reageren op je aanvragen, waaronder restituties en klachten
  • Om betalingen te verwerken en fraude te voorkomen
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het berekenen van belasting
  • Om ons winkelaanbod te verbeteren

Je hoeft om te kopen in onze webshop, geen account aan te maken, alleen je gegevens in te vullen voor het afrekenproces.

Over het algemeen slaan we informatie over je op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. We bewaren bestelinformatie bijvoorbeeld 5 jaar voor belasting- en boekhoudingsdoeleinden. Tot deze informatie behoort je naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres.

Wie van ons team heeft toegang?

Wij beiden, Mirjam en Edwin, hebben toegang tot de informatie die je bij ons hebt opgegeven.

Bestellingsinformatie, zoals de aangeschafte producten, de datum van aanschaf en het bezorgadres, en klantinformatie, zoals jouw naam, e-mailadres, verzend- en betaalinformatie. Wij hebben die toegang tot deze informatie om bestellingen te voltooien, te behandelen, terugbetalingen te doen en om jou te ondersteunen.

Wat we delen met anderen?

We delen informatie met derden die ons helpen onze bestellings- en winkelservices aan te bieden, zoals: onze betalingen.

Betalingen

We verwerken de betalingen via Sisow. Bij het verwerken van betalingen worden sommige gegevens overgedragen aan Sisow. Hiertoe behoort informatie die noodzakelijk is om de betaling te verwerken of ondersteunen, zoals het totaalbedrag van de aankoop en factuurgegevens. Bekijk het Privacybeleid voor PayPal-services voor meer details.

Je bent natuurlijk altijd welkom om jouw gegevens in te zien als je wilt. Lijkt ons best gezellig 😉 En als je er vanaf wilt, stuur je ons gewoon een mail en verwijderen we alle gegevens die we van je hebben.

Krijgen wij ongevraagde correspondentie? Dan gooien we die gelijk weg. Daarvan slaan we niets op. Wel zo efficiënt!