PWS Masterclasses

Vandaag mocht Edwin het verhaal van Essentiedenkers vertellen voor de leerlingen van 5 VWO van het Odulphus-lyceum in Tilburg. Heel speciaal om op je oude middelbare school, na zoveel jaren, nu eens zelf daar voor de klas te staan. Een klas van zo’n vijftiental leerlingen deden mee in een workshop-achtige les waarin de menselijke kant van veranderingen centraal stond. Samen hebben we een roadtrip gevisualiseerd. En zijn we gaan discussiëren over containerbegrippen.

 

DeBal_Odulphus

 

Al met al stevige kost voor deze adolescenten. Toch hebben zij goed meegedaan en was het een wederzijdse inspirerende les. Dank aan Brian Lauret voor zijn fijne begeleiding en het nog steeds welkom voelen op de oude school.

 


Deel dit bericht

Onze gele bal staat symbool voor de kern, de essentie. Elke keer opnieuw inspireert hij jou met zijn avonturen. Je kunt hem overal tegenkomen. Heb jij hem al gespot? Laat het ons weten!

Kijk ook op:
de Ball of Fame

Our yellow ball symbolizes the core, the essence. Every time again, it inspires you with its adventures. You can encounter it anywhere. Have you spotted it yet? Let us know!

Deel dit bericht