Patient experience

Sommige mensen in de zorg, zijn niet bezig met het zorgen. Dit is de titel van een nieuwe longread naar aanleiding van ervaringen in o.a. de zorg. Kern is dat dienend leiderschap niet iets is, dat alleen van boven moet komen.

 

De Bal Bloeddonatie

 

Even snel iets ontzenuwen. Er zijn heel veel mensen in de zorg die niets anders doen dan zorgen. Alle respect voor Evelien, Nadine, Emma, Sara en de vele anderen die nu nog langere dagen moeten maken. En dag in dag in dag uit geconfronteerd worden met de impact van “oud denken”. Maar ik blijf bij mijn standpunt dat er veel mensen in de zorg werken, die niet zorgen. Overigens gebruik ik het voorbeeld van de zorg, maar dit geldt voor heel veel sectoren.

 

Meer lezen?

Ga hier naar onze winkel en download daar gratis deze pdf.

 

 

 

 

 

 

 


Deel dit bericht

Onze gele bal staat symbool voor de kern, de essentie. Elke keer opnieuw inspireert hij jou met zijn avonturen. Je kunt hem overal tegenkomen. Heb jij hem al gespot? Laat het ons weten!

Kijk ook op:
de Ball of Fame

Our yellow ball symbolizes the core, the essence. Every time again, it inspires you with its adventures. You can encounter it anywhere. Have you spotted it yet? Let us know!

Deel dit bericht