Je positie weten

De blokken beginnen met  “positioneren”. Voor je weet waar je naartoe wilt, moet je weten waar je nu staat. Wie je nu bent. Daarom een hoofdstuk over positioneren. En waarom positioneren nou zo moeilijk is. Zo moeilijk omdat wij zijn grootgebracht om juist niet op te vallen. Om juist goed in de groep te passen. Dat is de bedoeling. Zo, kom je ver in het leven. En dan komt er een moment. Het moment dat je voor je bedrijf, je organisatie of voor je team, de positionering moet gaan bepalen. En, dan wordt het lastig.

 

DeBal_Positioneren

 

Kleur bekennen is voor veel mensen maar ook voor veel organisaties heel erg moeilijk. Het lastige ligt niet zozeer in het feit dat je weet waar je staat, maar dat je tegelijkertijd je ook realiseert dat je dan ergens anders niet staat. Dat vinden velen heel erg lastig. Mensen zijn vaak bang dat zij dan mogelijkheden en dus klanten en omzet gaan verliezen.

Meer weten van het tot stand komen van het boek “Cement”?

Kijk hier verder!


Deel dit bericht

Onze gele bal staat symbool voor de kern, de essentie. Elke keer opnieuw inspireert hij jou met zijn avonturen. Je kunt hem overal tegenkomen. Heb jij hem al gespot? Laat het ons weten!

Kijk ook op:
de Ball of Fame

Our yellow ball symbolizes the core, the essence. Every time again, it inspires you with its adventures. You can encounter it anywhere. Have you spotted it yet? Let us know!

Deel dit bericht