Verbindingsvrijdagen

#verbindingsvrijdag

Whoop whoop! 🥳 De verbindingsvrijdagen zijn begonnen! Vrijdagen waarop je in een notendop een deel van ons model van de 9 Building Blocks of Connection krijgt uitgelegd. Mét uiteraard handige tips die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. We trappen af met het model in zijn totaliteit en de bedenkers ervan. 😉

 

De 9 Building Blocks for Connection is een verandermodel om patronen te ontdekken, waar nodig te doorbreken, te creëren of in stand te houden. Hierdoor ontstaat verbinding. En dat is cruciaal om succesvol te kunnen veranderen. Het model wordt zo gebouwd dat het eindresultaat past bij de situatie van een organisatie. Bouwwerken verschillen dus van elkaar, maar bevatten altijd 9 blokken.

Hoewel het uiterlijk van de 9 Building Blocks for Connection doet vermoeden dat het om de blokken gaat, ligt wat werkelijk van belang is er bijna onzichtbaar tussen. Het is namelijk het cement dat voor de verbinding zorgt, maar vaak wordt vergeten. Hierdoor komen veel (verander)processen niet goed uit de verf. En dat wil je natuurlijk niet!

Meer weten?

 


 

Image

Deel dit bericht

Meer blogs van Mirjam

#verbindingsvrijdag

via een desktop zie je meer items.