Human Campus

#verbindingsvrijdag

Verbinding maken met mensen gaat gemakkelijker als je (werk)omgeving je uitnodigt om ook verbindingen te leggen. Deze #verbindingsvrijdag tippen we je daarom heel graag op de gebouwen van de Human Campus. In het bijzonder Het Atelier en De Brink.

Het Atelier is een bijenkorf waar jonge professionals en het bedrijfsleven op het gebied van mens & werk samenkomen, waar nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan en Jan & Koek heerlijke verse thee en koffie serveert.

De Brink is de thuisbasis van @IJK en ademt “human and digitaal”. Op de begane grond is een echte Dorpsstraat. Met vergaderruimten die refereren aan de publiekstrekkers in een Dorpsstraat. De plekken waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten en kennis of informatie uitwisselen. Zoals het Theater, de Bieb, de Kruidenier, het Café en de Apotheek. Want als je ICT-hulp nodig hebt, ga je natuurlijk die laatste!

En ja, de ruimtes van Het Atelier zijn te huur. En nee, we hebben geen aandelen. Maar worden gewoon heel enthousiast van dit soort initiatieven en delen deze graag!

 


 

Meer over verbindingen maken in

 


Suggesties
Image

Deel dit bericht

Meer blogs van Mirjam

#verbindingsvrijdag

via een desktop zie je meer items.