Vliegende start

Zomeractie_2020

Jouw vliegende start na corona begint hier!

Hoor jij het ook? Uitspraken als “Laten we na corona a.j.b. niet terug gaan naar hoe het voor die tijd was” of “Hopelijk kunnen we dit na corona ook zo blijven doen”. De gesprekken die we de laatste tijd hebben gaan niet zozeer over de uitspraken zelf, maar veel meer over: hoe zorgen we er nu voor dat we niet in het oude gedrag terugvallen?

We merkten dat onze klanten vaak na onze adviesgesprekken zelf verder aan de slag kunnen. Dus goten we alles in een handige raket-special, zodat jij ook zo’n vliegende start kunt maken!

21_Raket-IJsje

Boek onze raket-special en maak een vliegende start na corona

De raket-special bestaat uit:

Image

Het boek ‘Pellen tot de kern’.
372 tips om meer uit je organisatie en jezelf halen. Het boek daagt je minstens elke dag even uit om stil te staan bij de essentie van je organisatie, motivatie en communicatie.

Image

Een set unieke Essentiedenkertjes
Met dit kaartspel leer je zelf en als team groeien. Deze speelse werkvorm haalt de individuele krachten van de teamleden en de kansen die er voor het team liggen naar boven.

Image

2 adviesgesprekken van een uur met ons 2
Tijdens de online adviesgesprekken met Mirjam en Edwin krijg je concreet, praktische en direct toepasbare adviezen, zodat je gelijk aan de slag kunt het gewenste gedrag vast te houden.

Investering

Voor het boek, de Essentiedenkertjes en 2 adviesgesprekken betaal je 595 €. Dit is inclusief verzendkosten, maar exclusief BTW.

Als blijkt dat het handiger is dat de adviesgesprekken op locatie plaatsvinden, rekenen we daar geen meerkosten voor trouwens.

Interesse?

Wil jij graag weten ‘hoe’ je voorkomt dat je terugvalt in het oude gedrag? En wil je graag anders denken om tot verrassende oplossingen te komen? Reserveer vandaag dan nog je plek!

Na reservatie nemen we contact met je op om de verwachtingen, het doel, onze aanpak en verdere praktische afspraken te bespreken.