Changemakers

Geen verandering zonder verbinding!

Image

Elke succesvolle verandering begint met een sterk concept waarin verbinding centraal staat. Als echte partners werken we sinds 2006 samen, ontwikkelen we sterke concepten met verrassende uitwerkingen, zodat jij succesvol van A naar B kunt.

We hebben samen de afgelopen 12,5 jaar al behoorlijk wat verandertrajecten begeleid. Met als uitgangspunt verbinding. Want het is juist die verbinding die nodig is om een verandering te laten slagen! Daar is onze toegevoegde waarde. Dat doen wij, op onze eigen wijze, met verrassende werkvormen en niet te beroerd om zelf ook onze handen uit de mouwen te steken. Een dikke dikke merci aan iedereen die ons minstens zoveel energie teruggeeft als wij hen geven, zodat we als échte partners samen kunnen (blijven) werken.

31_icoon_Uitroepteken

Doe eens de test hoe het zit met jullie V-Factor!

Kijk ook eens in onze winkel wat voor leuke feestmerchandise we hebben.

Wij verrassen

Met unieke concepten die verder gaan dan een campagne. Concepten die innovatief zijn. En duurzaam.

Wij verbinden

Mensen, processen en structuren door onze eigen ontwikkelde en bewezen werkvormen. Werkvormen die de essentie blootleggen.

Wij verwezenlijken

Veranderingen in het gedrag van anderen. We creëren bewustzijn en betrokkenheid voor interne en externe doelgroepen. Waarbij intern altijd voor gaat.
Image
Wat dacht je bijvoorbeeld van een smeuïge pesto voor je pasta, boterham of borrel als antwoord op de 80% afzetverlies tijdens corona bij From Boer?
Image
Zo helpen we Enexis bijvoorbeeld verbindingen te leggen met hun stakeholders.
Image
Ook bij PoZoB. Waar we bijna 200 huisartsen hielpen met de keuze en overstap naar nieuw ICT-systeem.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Let's talk!