Training/Coaching

Leer wat er eigenlijk gezegd of gedaan moet worden voor resultaat!

Soms is het fijn (en handig) dat je zelf weet hoe je tot de kern van een vraagstuk kunt komen. En juist kunt adviseren wat er gezegd en gedaan moet worden voor het beste resultaat. Laat ons je dan helpen.

Al meer dan 10 jaar geven we inspirerende sessies met de juiste mix van inhoud, ontspanning, lol én natuurlijk resultaat aan teams en individuen.

Onze trainingen en masterclasses zijn natuurlijk maatwerk en vooraf spreken we samen af wat de doelstelling is en wie er bij betrokken (moeten) zijn. Toch merken we in de praktijk blijkt dat dezelfde type vragen bij verschillende organisaties vaak terugkomen. Dus hebben we de 4 meest voorkomende vragen in 4 aparte trainingen uitgewerkt. Zo krijg je vast een indruk van de vragen die we oplossen en hoe een trainingsdag eruit kan zien.

 • Een training van Mirjam en Edwin geeft nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.

  Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment

 • Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.

  Maayke Snelting - Communicatieprofessional Brabants Landschap

 • Mirjam en Edwin zijn een verademing: persoonlijk, oprecht, betrokken, behulpzaam en recht door zee. Beter gezegd 'anders dan anders!

  Scarlett van Kakerken - Corporate Communications Rijkswaterstaat

 • Praktisch, actueel én realistisch. Veel geleerd in korte tijd. Samen met Edwin geeft Mirjam een dynamische en afwisselende cursus in een open sfeer.

  Lenny van der AA - Communicatieadviseur Woonstichting

 • Essentiedenkers bezorgde ons dankzij hun ervaring en tips and tricks een prachtige brainstorm-ervaring! Al fietsend langs concepten als "Strategisch advies", "Training", "Cases", "Team" en "Koffie" kregen we een helder beeld van de essentie van ons idee, de aanpak en way ahead. Great job!

  Bram Couwberghs - Senior Business Development Manager IBM

 • Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten

  Esther van den Hende Projectmanager PoZoB

Liever een écht unieke ervaring?

Kies dan niet voor een incompany of masterclass op locatie, maar boek een roadtrip!