Resources voor de roadmap

Strategische sessies

of waarom budgetteren veel verder gaat dan alleen geld.

Budgetteren is, als je het ons vraagt, het totaal aan resources. Het is het geld dat je ter beschikking hebt. Je locatie en ruimte. De beschikbare tijd. Je infrastructuur. Het materiaal. En natuurlijk je mensen. Op papier en in de ideale wereld kan het allemaal prima passen, maar de praktijk is vaak anders. Het is de kunst om van de beperkingen die je tegenkomt, mogelijkheden te maken. Zonder de realiteit daarbij uit het oog te verliezen. Hoe je dat het beste doet, leer je in deze sessie.

Inhoud

In deze strategische sessie leer je de kracht van de resources voor je roadmap. Je krijgt concrete tips, en handvatten zodat je weet wat nodig is om de juiste resources te verkrijgen en te plannen. We staan stil welke keuzes je moet maken als het gaat om resources. En hoe je die keuzes vervolgens het beste doorvoert. Met als doel de verbinding maken en houden binnen, maar zeker ook buiten je team. Want ook daar kun je resources voor je laten werken.

Na afloop

  • Zie je in waarom budgetteren veel meer is dan alleen geld
  • Weet je wat nodig is om de juiste resources te verkrijgen en te plannen
  • Weet je hoe je resources bijdragen aan je roadmap
  • Kun je je eigen roadmap voor resources opstellen
  • Weet je hoe je resources ook buiten je project voor je kan laten werken

Voor wie?

Deze sessie is voor directie, MT, senior communicatie- en HR-adviseurs of projectmanagers en teamleiders die verder willen kijken dan de standaardoplossingen die er zijn. Want als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg! Omdat we persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden, bestaat de groep gemiddeld uit 8 tot 10 personen.

Investering

Onze strategische sessies zijn altijd op maat. Vertel ons je wensen en we denken graag met je mee. Qua tijdsinvestering moet je denken aan een hele dag, vaak ingepland als 2x een halve dag. Budgetteren is 1 van de 9 Building Blocks uit het 9BBfC-model. Dit model wordt uitgebreid beschreven in “Cement“. Dit boek is samen met het “Pellen tot de kern” voor elke deelnemer inbegrepen..

 

Klanten combineren deze sessie vaak met de strategische sessie Visualiseer jullie weg“.
ImageImage2021_Boek_cover

Jullie maken mij nieuwsgierig

Vertel mij meer over strategische sessies!
Bel Edwin voor meer informatie

adviseren

Communiceren

Evalueren

Borgen