De verbindende gele draad

Strategisch advies

Veranderen is aan de orde van de dag. Groot of klein. Gedwongen of zelf gekozen. Een goede verandering is als een project: na een tijdje moet het onderdeel zijn van je dagelijks handelen. Maar dat gaat niet van de een op de andere dag.

Wil of moet je succesvol veranderen? Dan is verbinding met je doelgroep cruciaal. Niet voor niets is dat de gele draad in ons werk. Als echte partners adviseren we je de beste strategie voor jouw organisatie.

Sta je voor een innovatieve uitdaging of cultuurverandering? Of verandert de opdracht van een team of het team zelf qua samenstelling? Wij verrassen je met een aanpak waar niemand omheen kan!

Een strategie die:

Verrast

Door een aanpak waar niemand omheen kan. Innovatief en duurzaam.

Verbindt

Mensen. Door patronen te ontdekken, te creëren en in stand te houden.

Verandert

Het gedrag van anderen. Dankzij bewustzijn en betrokkenheid.
Onze aanpak

9 Building Blocks of Change

Een goede (gedrags)verandering is als een project: na een tijdje moet het onderdeel zijn (en blijven) van je dagelijks handelen. Maar dat gaat niet van de een op de andere dag. Verbinding is hierbij het sleutelwoord.

Wij verbinden mensen door patronen te ontdekken, te creëren en in stand te houden. Dat doen we aan de hand van de door ons ontwikkelde ‘9 Building Blocks of Change’.

9-Building-Blocks-Of-Change
De 9 losse blokken vormen samen jouw veranderstrategie. Hoe complex de verandering ook is. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van en aan een goede strategie, zijn ook de ingewikkeldere veranderingen voor ons geen probleem. Logisch redeneren, vooruitdenken en voorspellen, zorgen ervoor dat de 9 blokken alleen maar nog steviger staan.

Deel dit bericht