Strategie & tactiek

Doen! En steeds vooruit blijven denken

Kenmerken

Strategisch advies

Image

Veranderen is aan de orde van de dag. Groot of klein. Gedwongen of zelf gekozen. Een goede verandering is als een project: na een tijdje moet het onderdeel zijn van je dagelijks handelen. Maar dat gaat niet van de een op de andere dag.

We helpen je graag. Op onze eigen succesvolle manier. Met de verbindende gele draad. Wil of moet je succesvol veranderen? Dan is verbinding namelijk cruciaal. Als echte partners adviseren we je de beste strategie voor jouw organisatie.


Een strategie die:

Verrast; Door onze unieke concepten die verder gaan dan een campagne. Concepten die innovatief zijn. En duurzaam.

Verbindt; Mensen, processen en structuren. Dankzij onze eigen ontwikkelde en bewezen werkvormen. Werkvormen die de essentie blootleggen.

Verandert; Het gedrag van mensen. We creëren bewustzijn en betrokkenheid voor interne en externe doelgroepen. Waarbij intern altijd voor gaat.

Aanpak

9 Building Blocks of Change™️

4K_9BBoC

Model: 9 Building Blocks of Change™️

© Essentiedenkers

Wij verbinden mensen door patronen te ontdekken, waar nodig te doorbreken, te creëren of in stand te houden. Dat doen we aan de hand van de door ons ontwikkelde ‘9 Building Blocks of Change™️’.

De ‘9 Building Blocks of Change™️’ is een verandermodel om patronen te ontdekken, waar nodig te doorbreken, te creëren of in stand te houden. Hierdoor ontstaat verbinding. En dat is cruciaal om succesvol te kunnen veranderen.

De 9 blokken vormen samen een succesvolle veranderstrategie om naar je gewenste doel te gaan. Omdat een veranderproces geen lineair proces is en elementen elkaar beïnvloeden, is bewust gekozen voor blokken. Deze moeten zo worden gebouwd dat het eindresultaat perfect past bij jullie situatie. Bouwwerken verschillen dus van elkaar, maar hebben in basis dezelfde elementen. Van positioneren tot borgen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Ik wil liever nog iets meer lezen…

En dit vonden ze

Zij gingen je voor

Ben je benieuwd naar de case achter de review? We vertellen je hem graag.
“We zijn zo blij met jullie werk en positieve energie van de afgelopen weken. Samen met jullie het DNA van Satelligence ontrafelen was ontzettend leuk en leerzaam. Resultaat: een kick ass corporate story om Satelligence beter te positioneren!”
Sacha de Graaf – Satelligence
“Sparren met hen levert nieuwe inzichten, creatieve oplossingen en verrassende conclusies op. Door hun vermogen hun eigen inzichten voortdurend ter discussie te stellen en nieuwe paden te verkennen is werken met Edwin en Mirjam altijd weer verrassend”
Paul Sebregts - Directeur-bestuurder at Woonik (Nederweert-Stramproy)
“Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten.”
Esther van den Hende – projectmanager PoZoB
SGEImage
ImageImage

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

Succesvol veranderen begint hier

9 Building Blocks of Change
Boek-9BBoC

Lees en leer alles over onze 9 building Blocks of Change: dé werkwijze om succesvol te veranderen.

Releasedatum over:

Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu

Deel dit bericht