sla-pesto

Pesto van sla

Icoon Artichoke Pesto van sla

Smeuïg voor door je pasta, op je boterham of bij de borrel

sla-pesto

Met 3 kinderen in de groei, hebben we niet vaak ‘left overs’ in huis. Maar als we ze dan toch hebben, maken we er altijd weer iets anders lekkers van. Extra uitdagend is het als de vriezer al vol zit of het gerecht niet ingevroren kan worden. Sla is zo’n typisch gerecht dat zich moeilijk laat invriezen. Enkel als je er soep van maakt, is het te doen, maar dan nog moet je inleveren op de smaak en vooral ook textuur.

Tsja, wat doe je dan als je echt veel sla over hebt? Dan maak je er gewoon pesto van! Voor 100 gram pesto heb je 75 gram sla nodig, dus dan gaat het lekker snel. Bovendien kun je de pesto lang bewaren. Zeker als je hem, op grootmoederswijze, inmaakt..

Ga naar het volledige recept op de site van Little Miss Artichoke

 

Samen anders kijken (Innovatie in business & in food)

Little Miss Artichoke helpt groentetelers hun product in het zonnetje te zetten zodat consumenten anders naar groenten gaan kijken. En anders kijken doen we bij Essentiedenkers ook. Daarom werken we intensief samen onder het motto: ‘Food is the ingredient that bind us together’.

Meer verrassende recepten? Kijk op “Receptenoverzicht”

 

 

Deel dit bericht