Groentekipballetjes_BlauwBord

Kip-groente-gehaktballetjes met pastinaakpuree

Icoon Artichoke Kip-groente-gehaktballetjes met pastinaakpuree

Ook lekker zonder puree 😉

Groentekipballetjes_BlauwBordIk ben dol op aardappelen. En alle varianten. Van puree tot gebakken en van gekookt tot gefrituurd. 😉 Helaas zitten er in aardappelen nogal wat koolhydraten die voor mij niet zo handig zijn. Koolhydraten zetten immers ook om tot suiker en het is net die piek die ik moet zien te voorkomen.

Maar…er zijn varianten genoeg op de gewone aardappelpuree die ook ik met smaak kan eten. Bijvoorbeeld deze pastinaakpuree. Meer pit dankzij de noot- en anijsachtige smaak die de familie van de wortel aan je puree voegt!

Samen met de kip-groente-gehaktballetjes, zet je snel een maaltijd boordevol groenten op tafel. En het goede nieuws: van dit gerecht kun je nooit te veel maken! De balletjes die je eventueel overhoudt, vries je namelijk makkelijk in of eet ze bij de borrel de dag erna.

 

Ga naar het volledige recept op de site van Little Miss Artichoke

 

Samen anders kijken (Innovatie in business & in food)

Little Miss Artichoke helpt groentetelers hun product in het zonnetje te zetten zodat consumenten anders naar groenten gaan kijken. En anders kijken doen we bij Essentiedenkers ook. Daarom werken we intensief samen onder het motto: ‘Food is the ingredient that bind us together’.

 

Deel dit bericht