Teamopbouw

projectondersteuning

Why

Na Covid-19 is het voor veel teams weer zoeken naar een juiste balans. Er zijn mensen gegaan maar ook bijgekomen. Dit is voor het teamgevoel een hele grote impact. Daarnaast vraagt de organisatie ook veel van het team. Was dat voorheen even binnenlopen, nu heb je meer te maken met mensen dit gedeeltelijk remote en gedeeltelijk op locatie werken. Onze ervaring met de dynamiek binnen teams die elkaar niet de hele tijd fysiek kunnen treffen is de aanleiding om ons te vragen de teams hiermee te helpen.

What

Deze vorm van decentraal werken is voor veel teamleiders en teamleden lastig. Hoe blijf je verbonden met elkaar maar hou je toch je flexibiliteit in het werken. Dat doe je niet door alles lost te laten of hele strikt regels op te leggen. Deze andere manier van werken en verbinden vraagt om een gestructureerde aanpak en oplossing.

How

Hoe ga je het teamgevoel ontwikkelen of herontwikkelen met mensen op diverse locaties? Dat doen wij door het als een project aan te pakken. De mensen van het team stap voor stap mee te nemen in wat de nieuwe situatie is. En heel belangrijk, welke invloed zij daar zelf op hebben. Door in korte tijd heel dicht op de teamleden, management en organisatie te zitten ontwikkelen wij met hen samen een manier van werken die voor alle partijen perspectief biedt. Dit vraagt wel een extra inzet van iedereen en wij helpen hen door het proces. Zowel het team in kwestie als de rest van de organisatie.

 

Lees meer in ons boek “Cement

Image

Dat willen wij ook!

Vertel mij meer over hulp bij projecten!
Bel Edwin voor meer informatie

Deel dit bericht

Meer projectondersteuning