Fusie

projectondersteuning

Why

Fusie, bedrijfsovername, samenwerken. Het is niet evident om teams met verschillende achtergronden en culturen samen te voegen. Ga je helemaal op in de nieuwe “familie”. Hoe zit het met je eigen verleden, cultuur en gewoonten? Maar kun je of moet je dit koste wat het kost behouden? Heel veel vragen en emoties passeren de revue als verschillende groepen door omstandigheden moeten gaan samenwerken.

What

Voor ons Deze vorm van decentraal werken is voor veel teamleiders en teamleden lastig. Hoe blijf je verbonden met elkaar maar hou je toch je flexibiliteit in het werken. Dat doe je niet door alles lost te laten of hele strikt regels op te leggen. Deze andere manier van werken en verbinden vraagt om een gestructureerde aanpak en oplossing.

How

Een fusie, een samenwerking zijn namen voor een totaal nieuwe dynamiek. Niet iedereen maakt die stap vanzelf. Wij nemen de mensen met een projectmatige aanpak stap voor stap mee naar de nieuwe situatie. We kijken naar hun invloed op de situatie. Hun verantwoordelijkheid. Hun kansen. In deze projectmatige aanpak zitten wij, korte tijd, heel dicht op de teamleden, management en organisatie. Wij ontwikkelen samen met hen een manier van werken die voor alle partijen perspectief biedt. Dit vraagt wel een extra inzet van iedereen en wij helpen hen door het proces. Zowel het team in kwestie als de rest van de organisatie.

 

Lees meer in ons boek “Cement

Image

Dat willen wij ook!

Vertel mij meer over hulp bij projecten!
Bel Edwin voor meer informatie

Deel dit bericht

Meer projectondersteuning