Podcasts & Audioboek

Inspirerende Verhalen: Luister naar Transformatie

Bij ons draait alles om de menselijke kant van verandering, en we willen je nu ook inspireren via podcasts. Of je nu graag lange verhalen beluistert of liever een complete serie in de vorm van een audioboek verkent, we hebben voor elk wat wils.

Onze bestseller "Cement" is nu beschikbaar in een meeslepende engelstalige audioversie, waarvoor we een kleine bijdrage vragen. Dus trek je koptelefoon op, steek je oortjes in, en laat je meenemen tijdens een ontspannende wandeling of in je eigen cocon van de auto terwijl je naar onze boeiende verhalen luistert. Wij nodigen je uit om te genieten en te leren terwijl je luistert. Veel plezier!

Image

Podcasts

Handig voor als je onderweg bent, je met ons in je oren een stukje wilt wandelen of het stofzuigen wat efficiënter wilt maken.

Cement - Het Luister en Leer Audioboek

jouw eigen e-Learning van onze strategische sessies

Inspirerende Strategische sessies: verdieping en maatwerk

Ontdek nu de eLearning variant van onze strategische sessies: het "Strategische Sessies - Luister en Leer Audiobook." Leer en ontwikkel jezelf op de momenten die het beste bij jouw drukke schema passen.

Dynamisch Leren in Jouw Eigen Tempo
Met ons audioboek brengen we de waarde van strategische sessies rechtstreeks naar jouw oren. Geen vast schema of verplichtingen, want we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Of je nu onderweg bent naar het werk, tijdens je workout of 's avonds ontspant, dit audioboek biedt jou de vrijheid om te leren wanneer jij dat wilt.

Inspirerende Inzichten
Dit audiobook omvat de essentie van strategische sessies, waarbij we diepe inzichten delen over strategie, positionering, visualiseren, feedback geven, en meer. Leer van experts op het gebied van bedrijfsstrategie op een manier die boeiend en begrijpelijk is.

Praktische Toepassingen
Deze luisterervaring is niet alleen informatief; het is ook praktisch. In veel van de episodes zitten oefeningen en zetten we relevante modellen in het spotlicht zodat je alles direct kunt toepassen in jouw professionele leven. Zo bouw je stap voor stap aan jouw eigen strategische succes.

Persoonlijke Groei
De Strategische Sessies - Luister en Leer Audiobook is jouw persoonlijke groeipartner. Het begeleidt je op jouw reis naar effectievere besluitvorming, doelgerichte strategieën en succesvolle implementaties.

Investeer in jouw ontwikkeling op jouw voorwaarden. Bestel nu het "Strategische Sessies - Luister en Leer Audiobook" en leer op het moment dat het jou het beste uitkomt. Luister naar een van de onderstaande episodefragmenten en abonneer je op de reeks.

In totaal bieden we meer dan 16 uur materiaal, talloze oefeningen en meer dan 25 model spotlights. Op dit moment is het audioboek alleen beschikbaar in het Engels, met elke 14 dagen een nieuwe episode vol nieuwe inzichten en kennis.