Omdat het leuk is om te geven.

Niet alleen in december!

In de column heb je het al kunnen lezen: Elk jaar krijgt een start-up de positionering van ons cadeau. Wie vult het rijtje van Goedgewerkt! en Logopedie met Lindsay aan?

Image Image
Image

Wie verdient er volgens jou een positionering in 2019?

Waarom ook al weer?

  • Gebruik maken van kansen en sterktes

  • Aanspreken doelgroep

  • Opvallen tussen concurrenten

  • Duidelijke richting medewerkers

  • Efficiënt inzetten tijd en geld

  • Om op termijn te overleven

Uh...en wat betekent dat concreet?

In verschillende sessies pellen we tot de kern en beantwoorden samen vragen als: Wat is het onderscheidende karakter van jouw organisatie? Wanneer moet ik bij jou aankloppen? Waar opereer je? Wat doe je wel en wat niet? Kortom welke positie neem je in? En waar wil je naartoe? Met wie? Voor wie? En vooral: hoe bewijs je dat? In de sessies gaan we uiteraard ook in op de gevolgen van bepaalde keuzes. We spiegelen en oriënteren.

"Eén kritische vraag over mijn positionering leidde tot een fijne samenwerking met Mirjam en Edwin, met als resultaat een hele mooie en duidelijk vormgegeven website die aansluit bij wie ik ben: Goedgewerkt!

Leontien Kamps - Goedgewerkt!

Na een aantal intensieve sessies (waarvoor je ook huiswerk krijgt!) zijn alle ingrediënten bekend voor het verhaal. Dat verhaal zetten we om in een (visual) brand. Je krijgt van ons een naam voor je organisatie (als je die nog niet had), een logo en concept, zodat jouw verhaal gemakkelijk blijft hangen bij je (toekomstige) klanten.

Om het geheel compleet te maken, krijg je van ons ook je huisstijl en de teksten voor je site.

"Jullie leveren fantastisch werk en hebben mij echt dieper laten nadenken over de essentie van logopedie en hoe dit te laten samenvloeien met mijn persoonlijkheid."

Lindsay Mattheys - Logopedie met Lindsay

Wie verdient dit? #PayItForward

Natuurlijk kun je jezelf opgeven. Maar hoe leuk is het als je juist voor een ander het verschil kunt maken en hem of haar verrast met dit unieke aanbod? Geef ons de juiste gegevens door en wij zorgen voor de rest!

Als je onderstaand formulier invult, gebruiken we deze gegevens enkel om jou en degene die je opgeeft te laten weten wie de gelukkige voor 2019 is. Daarna verwijderen we deze gegevens. Tenzij je natuurlijk de gelukkige bent.😉

Wil je meer weten over onze privacyrichtlijnen? Kijk dan op Koekjes enzo . . .