Pellen in de Kempen

Pellen in de Kempen

Edwin en Mirjam vatten 10 jaar de essentie samen.

Edwin Claassens en Mirjam Goes uit Arendonk noemen zich Essentiedenkers en gingen precies 10 jaar geleden van start met hun consultancybedrijfje GC2. Het jubileum vormde de aanleiding om hun adviezen te bundelen in een boek. ‘Pellen tot de kern. 372 tips voor je organisatie, motivatie en communicatie’ heet dat.

“Wij lossen organisatie- en communicatievraagstukken op”, vat het duo samen, dat ook als koppel door het leven gaat. “We pellen daarvoor als bij een artisjok, net zolang tot we de belangrijkste W hebben beantwoord: waarom. Denk bijvoorbeeld aan: waarom ben je anders dan anderen? Waarom zouden medewerkers/klanten juist bij jou moeten komen? Waarom wil je een folder?”

Na de vraagstelling wordt gewerkt aan de antwoorden. “Alles doen we onder het motto: kijk anders en bereik meer. En als echte partners, met mekaar maar zeer zeker ook met de klant.”

2.000 uren werk
De voorbije jaren kregen de 2 steeds vaker de vraag waarom ze hun adviezen niet eens zouden bundelen in een boek. Zo gezegd, zo gedaan. “In totaal hebben we zeker 2.000 uur aan ons boek gewerkt, maar het was het meer dan waard. Als de lezers meer uit zichzelf en hun organisatie kunnen halen, is onze missie geslaagd”, aldus nog Mirjam.

Image

"Wij lossen organisatie- en communicatievraagstukken op"

Delen? Graag!