Krachten-Advies

Advies

Onze kracht

Advies

Wil of moet je veranderen, maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt en hoe je je organisatie zover krijgt dat ze de verandering omarmen? Dan adviseren we je graag. Jij? Wilt succesvol van A naar B.
 
Wij:
Image

Verrassen

Met unieke concepten die verder gaan dan een campagne. Concepten die innovatief zijn. En duurzaam.
Image

Verbinden

Mensen, processen en structuren door onze eigen ontwikkelde en bewezen werkvormen. Werkvormen die de essentie blootleggen.
Image

Verwezenlijken

Veranderingen in het gedrag van anderen. We creëren bewustzijn en betrokkenheid voor interne en externe doelgroepen. Waarbij intern altijd voor gaat.

Maatwerk

Elk project is maatwerk. Daarom spreken we vooraf af wat je wensen zijn en wat je van ons mag verwachten. Uiteraard zijn kosten en planning onderdeel van ons voorstel.

Doen!?!

Meer weten? Laten we gewoon vrijblijvend een virtuele koffie drinken!

Wanneer het jou past

Zo nu en dan eens sparren? Dan is onze strippenkaart misschien wel iets voor jou.

Onze kracht

Opleidingen

Soms is het fijn (en handig) dat jullie zelf een boost krijgen in de verbinding. Of andere inzichten omdat jullie vastlopen. Of misschien wil je zelf wel de fijne kneepjes van het Essentiedenken leren?

Laat ons je dan helpen.

Al meer dan 13 jaar geven we inspirerende sessies met de juiste mix van inhoud, ontspanning, lol én natuurlijk resultaat aan teams en individuen.

Onze workshops en trainingen zijn altijd maatwerk en vooraf spreken we samen af wat de doelstelling is en wie erbij betrokken (moeten) zijn. Toch merken we in de praktijk dat dezelfde type vragen bij verschillende organisaties vaak terugkomen. Dus hebben we de meest voorkomende vragen voor je uitgewerkt in een training. Zo krijg je vast een indruk van de vragen die we oplossen en hoe een sessie eruit kan zien!

“Omdat er in heel het land geen opleiding is die deze combinatie zo aanbiedt, ontwikkelden we hem zelf!”

The-BoxChange-in-the-Box is een verrassend programma met verbinding als gele draad die je opleidt tot Changedenker. Met dit programma heb je alle ingrediënten in huis om succesvol te kunnen veranderen. Of het nu om jezelf, je team of je organisatie gaat.

9-Building-Blocks-Of-Change
Meer weten?Lees het hier!

Onze kracht

Sprekers; Verrassende duo-presentatie

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor jullie (online) bijeenkomst? Zoek niet verder en laat ons je verrassen met ons ijzersterk verhaal en heldere boodschap. We laten jullie zien wat goede verbinding een organisatie oplevert en hoe je dat met een paar simpele stappen zelf kunt starten.

Ook tijdens onze presentaties "verrassen, verbinden en verwezenlijken" we! Met veel energie, voorbeelden en mogelijkheden voor interactie.

Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden, wensen en resultaten voor jouw bijeenkomst.

Interesse?Mail Edwin hier!
“Nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.”
Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment
“Wat een deskundigheid, werklust en inzet. Aanbevelenswaardig!”
Piet Hoogendoorn - Ervaren bestuurder, toezichthouder, coach. Voorheen onder andere directievoorzitter van diverse Rabobanken
“Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.”
Maayke van Dijk - Snelting - communicatieprofessional Brabants Landschap

Onze kracht

Culinair concepting

Bijdragen aan verbinding en resultaat dankzij de liefde voor gezond eten

Eten verbindt. En wij ontwikkelen sterke concepten waarin die verbinding centraal staat. Eigenlijk dus heel logisch dat we intensiever gaan samenwerken met Little Miss Artichoke. (Little Miss Artichoke helpt groentetelers hun product in het zonnetje te zetten zodat consumenten anders naar groenten gaan kijken. Innovatieve recepten zonder suiker en met groenten in de hoofdrol zijn het resultaat).

Verrassende combinaties…
Stel je hebt in je koelkast nog een paar ingrediënten liggen die in 1e instantie niet echt een gerecht vormen. Wat doe je? Het is een simpele vraag, maar je kunt er van alles op antwoorden:

  • Ga je naar de winkel en koop je de aanvullende producten om er wel een geheel van te maken?
  • Ga je naar de winkel en koop je totaal iets anders dat je vervolgens maakt?
  • Bel je de plaatselijke afhaal Chinees, pizzeria of frituur en laat je iets bezorgen?
  • Ga je uiteten?
  • Kijk je wat je met de ingrediënten die je in huis hebt, wèl kunt maken?
  • …..

…met bestaande ingrediënten
Maak die vergelijking nu eens met een team of organisatie. Natuurlijk, als je van scratch af aan iets mag opbouwen, selecteer je precies die mensen (ingrediënten) die nodig zijn voor een top-team (gerecht). Maar in de praktijk werkt het vaak niet zo. Dus focussen we op de laatste antwoordmogelijkheid: wat heb je in huis en wat kun je daarmee doen, zodat je anderen met het eindresultaat kunt verrassen? Eens je aan deze combinatie hebt geproefd, wil je niets anders meer.

Hoe dan?
In een inspirerende omgeving met dito keuken, leggen we de essentie bloot in de verbinding tussen mensen, processen en structuren. De rode draad hierbij is eten. De verbinding wordt allereerst figuurlijk in kaart gebracht. Door bijvoorbeeld verschillende Essentiedenkertjes te gebruiken die uiteraard te linken zijn aan de keuken en alles wat daar gebeurt. Daarna is het tijd voor de praktijk. Horen, zien, proeven, ruiken en voelen staan hierbij centraal. Voor jullie en voor ons. We observeren, leggen patronen vast, kijken naar onderlinge verhoudingen, taakverdeling, coachen jullie ‘on the job’ en dagen jullie uit het beste resultaat naar boven te halen. Deze werkvorm is veel meer dan een teambuilding of kookworkshop. Het is een werkvorm waarin the best of both worlds samenkomen.

Voorkennis?
Die heb je niet nodig. Gewoon zijn zoals je ook op je werk bent, werkt het beste. Het is wel fijn als je open staat om de dingen eens van een andere kant te zien. Maar het moet niet. Dan hebben wij gewoon wat extra werk. 😉 Een ervaren thuis- of hobbykok hoef je ook zeker niet te zijn. Het gaat namelijk niet zozeer ‘wat’ we maken, maar veel meer ‘hoe’ we het maken.

Resultaat?
Je leert als individu, team of organisatie groeien vanuit kansen en krachten. De samenwerking wordt beter en het verrassende resultaat zorgt voor meer effectiviteit en efficiency. Na afloop krijg je een visualisatie van de verbinding mee, zodat je in 1 oogopslag kunt zien waar jullie sterktes liggen en waar de ontwikkelpunten. Als je wilt koppelen we daar vervolgstappen aan vast. Uiteraard eet je hetgeen we met z’n allen gemaakt hebben ook lekker op en krijg je het recept mee naar kantoor, zodat je je collega’s kunt verrassen.

Meer weten?
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Schakel je liever rechtstreeks met Little Miss Artichoke dan kan dat natuurlijk ook.

Over Little Miss Artichoke

In de keuken van Little Miss Artichoke is het makkelijker gedaan dan gezegd om suikervrij eten voor het hele gezin. Zonder dat je in moet leveren op smaak, variatie en gemak. Meer weten? Neem een kijkje op haar site.
Interesse?Mail Mirjam hier!

Onze kracht

Pay it Forward

Omdat het leuk is om te geven

Natuurlijk mag ook in 2020 onze pay-it-forward-actie niet ontbreken. In het kader van #kooplokaal, introduceren we dit jaar #geeflokaal.

Dus welke Kempische organisatie vult het rijtje van Goedgewerkt!, Logopedie met Lindsay, Satelligence en WIJzer Dankzij aan? En groeit met zijn team, ondanks, of juist dankzij, deze veranderende tijd?

Wat
Als je wilt (of moet) veranderen, gaat dat enkel als je de juiste verbinding hebt met de ander. Of dat dat nu een teamlid is, je klant, je baas of je leverancier. Maar hoe doe je dat in tijden van Corona? Hoe zorg je voor die verbinding als je elkaar fysiek een stuk minder ziet? Al meer dan 12 jaar jaar helpen wij organisaties met dit soort vraagstukken, zodat ze succesvol van A naar B kunnen gaan. En sinds 2016 doen we altijd 1 project gratis. Zo ook dit jaar.

Grafitti-PIF

Gratis, maar niet voor niets
Onze pay-it-forward actie kost je niets, maar we vragen je wel eerlijk te antwoorden op de vragen die we je gaan stellen in de 1e fase van het traject. Alleen dan kunnen we een doelgerichte (online) aanpak ontwikkelen voor jouw team. Eentje waarbij we het waarderen als jij en je teamgenoten inzet en betrokkenheid tonen. Eentje die normaal een waarde heeft van minimaal 4.750 euro.

Wie verdient dit?
Natuurlijk kun je jezelf opgeven. Maar hoe leuk is het als je juist voor een ander het verschil kunt maken en hem of haar verrast met dit unieke aanbod? Geef ons de juiste gegevens door en wij zorgen voor de rest!

Je kunt jezelf of een ander opgeven tot 31 januari 2021 door ons een mailtje te sturen of te bellen en te vertellen waarom juist jij (of degene die je opgeeft) dit in deze tijd verdient. Alle inzendingen krijgen voor 14 februari 2021 persoonlijk bericht. En uiteraard maken we de winnaar bekend via onze socials.

Ben jij de gelukkige? Geef je vandaag nog op!

Image
"We zijn zo blij met jullie werk en positieve energie van de afgelopen weken. Samen met jullie het DNA van Satelligence ontrafelen was ontzettend leuk en leerzaam. Resultaat: een kick ass corporate story om Satelligence beter te positioneren!"
Sacha de Graaf - Satelligence
"Jullie leveren fantastisch werk en hebben mij echt dieper laten nadenken over de essentie van logopedie en hoe dit te laten samenvloeien met mijn persoonlijkheid."
Lindsay Mattheys - Logopedie met Lindsay
“Essentiedenkers sloeg met ons de brug naar de toekomst. Dankzij hen gingen we tot de kern van ons bestaan, scherpten we onze naam aan en kozen een passende pay-off. Hieraan kunnen we ons verhaal ophangen waardoor we ons netwerk met verrassende disciplines nog sterker kunnen maken. Essentiedenkers maakte voor ons het verschil en dat doen wij voor mensen met een hulpvraag. #samendewijste”
Esther Smeets - Couwenberg - WIJzer Dankzij
"Eén kritische vraag over mijn positionering leidde tot een fijne samenwerking met Mirjam en Edwin, met als resultaat een hele mooie en duidelijk vormgegeven website die aansluit bij wie ik ben: Goedgewerkt!"
Leontien Kamps - Goedgewerkt!
Interesse?Mail Mirjam hier!