10-jarige Belgische jongen fietst alleen naar Rome

Virtueel op reis, reële inspanning

 

 

We hadden er al vaak over gesproken dat mensen speciale wandelingen, fietstochten of wedstrijden doen. Als ouders doen wij daar ook aan mee. Ook wij zoeken toffe loopwedstrijdjes op mooie plekken om daar sportiviteit en een mooi uitzicht te combineren. Zelf was hij samen met wat vrienden gefascineerd geraakt door Latijn. Met elkaar zochten zij naar woorden, zinnen en uitdrukkingen, gewoon uit interesse. Terwijl wij daar samen over aan het praten waren kwam het hoge woord eruit. Ik zou wel eens naar Rome willen. Als centrum van zijn taalinteresse was dat een logische keuze. Maar in coronatijd tussen de golven in, is het niet evident om zomaar op pad te gaan.

Ga hier naar de winkel, download de longread gratis en lees verder…Portret-Ed_solo

Onze visie en aanpak om hobbels, struikelblokken en beren weg te nemen, deelt Edwin graag met je in zijn longreads. Uitgebreide artikelen met elk zo’n 5.000 woorden. Goed leesvoer met kritische vragen voor jouw organisatie, maar ook met handige tips en adviezen.

 

 

 


 

 

Deel dit bericht

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

B2022_9BBoC_cover_concept

Bouw je eigen succesvolle verander-strategie

9 bouwblokken en hun niet te missen effect

Lees en leer alles over ons model van de 9 Building Blocks for Connection: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:
Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu