Roos van Leary

Jouw gedrag roept bij een ander automatisch bepaald gedrag op.

Model of Rose of Leary. The model shows how influence works and why it very often doesn't work either. And what you should do in that case, so that it does work again. Or at least increase the chances. Page is in Dutch. Dutch text: Model van de Roos van Leary. Het model laat zien hoe beïnvloeden werkt en waarom het heel vaak juist ook niet werkt. En wat je in dat geval dan zou moeten doen, zodat het wél weer werkt. Of je op zijn minst de kans vergroot.

 

Jouw gedrag roept bij een ander automatisch bepaald gedrag op. Net zoals het gedrag van een ander bij jou bepaald gedrag oproept. Althans, dat is het uitgangspunt van Timothy Leary (1957). En soms zorgt dat voor irritatie. In dat geval kan de Roos van Leary je helpen. Het model laat zien hoe beïnvloeden werkt en waarom het heel vaak juist ook niet werkt. En wat je in dat geval dan zou moeten doen, zodat het wél weer werkt. Of je op zijn minst de kans vergroot.

 

Meer weten over modellen?
Check ons boek “Pellen tot de kern”, we behandelen er zo’n 90

 


 

Deel dit bericht

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

B2022_9BBoC_cover_concept

Bouw je eigen succesvolle verander-strategie

9 bouwblokken en hun niet te missen effect

Lees en leer alles over ons model van de 9 Building Blocks for Connection: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:
Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu

Gerelateerd