Hear hear

Hardlopen met je daily mix of weekly discover van Spotify: ik vind het leuk! Zeker nu we hier in huis een Spotify familiy account hebben en ik dus niet ineens verrast word met Like Me. 🙈🤣 Mooi ook om de verschillen in muziekstijl te ontdekken. Onze jongste draait de hele dag Tip Jar en de oudste luistert graag podcasts van Nerdland. En ik? Ik luister de laatste tijd vaak naar mezelf…

Duivelsdriehoek-voor-podcasts

Want na ruim 12 jaar blogs geschreven te hebben, vonden we het tijd worden om ze om te zetten in podcasts. Als er straks weer woon-werkverkeer mogelijk is, is er toch niets fijner dan met mij in de file te staan? 😉 Zo gezegd, zo…niet gedaan, natuurlijk! Want als we iets doen, doen we het goed. Content is 1. Die hebben we. Maar we willen natuurlijk ook een herkenbare sound. Muziek is immers net zo goed onderdeel van je huisstijl.

Een echte Essentiedenkers-sound dus. Een beetje anders, maar waar de verbinding centraal staat. Gelukkig bestaat er Tip Jar. Ja, inderdaad de favoriete band van onze jongste uit de inleiding. Na een gezellige middag briefen, gingen zij aan de slag en creëerden iets geweldigs. En weet je, dat is het mooie van dingen op maat laten maken. Onderscheidend. Uniek. En 100% passend.

Een compositie als deze kun je vergelijken met het werk dat wij opleveren. En het werk dat jij oplevert? Onder welke noemer kun je dat schalen?

 

Wat dat betreft kun je een compositie als deze vergelijken met het werk dat wij opleveren. En het werk dat jij oplevert? Onder welke noemer kun je dat schalen? Mocht je het even niet (meer) weten, luister dan eens een goed nummer. Want wist je dat na het luisteren van muziek je humeur, uithoudingsvermogen en geheugen zijn verbeterd? Bovendien ervaar je minder stress, ben je productiever en creatiever. Hoeveel argumenten heb je nog nodig?!

En dan ben ik natuurlijk benieuwd of je deze blog nu gelezen of geluisterd hebt. Of misschien wel alle 2. Wat vond je ervan en wat deed de muziek met je? Met terugwerkende kracht ga ik ook de overige blogs trouwens ook inspreken. Zodat je altijd naar me kunt luisteren wanneer je wilt. In de file. Voor het slapen gaan. Tijdens het koken. Of misschien wel tijdens het sporten als je kiest voor je daily mix of weekly discover en geen family account hebt. 😉…


icon_Podcast Deze blog is ook beschikbaar als podcast.

Deel dit bericht

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

Image

Succesvolle verbindingen beginnen hier

9 Building Blocks of Change

Lees en leer alles over onze 9 Building Blocks of Change: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:
Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu