First dates

First Dates

 

Een restaurant vol vrijgezellen. En camera’s. Ik heb het over First Dates. Heerlijke tv om de dag mee af te sluiten. First Dates regelt voor singles een 1e date en als kijker ga je mee op die date. Het restaurant onderscheidt zich van alle andere restaurants, omdat iedereen er single is en op zoek… Single en op zoek. Die komen we in ons vak ook vaak tegen.

Want vaak genoeg zien we 1 iemand op de afdeling communicatie zoeken. Niet naar een lief, maar wel naar grip, houvast, regie op communicatie. Die ene persoon is namelijk de hele afdeling. Collega’s weten hem of haar feilloos te vinden. Voor alles…En ze willen graag werken volgens een plan, maar door de waan van de dag lukt het gewoon niet.

Ik heb het met ze te doen. Ga maar eens in hun schoenen staan. Of misschien zijn het jouw schoenen en komt dit verhaal je wel heel bekend voor…geloof me: je bent niet alleen. Er zijn er heel veel zoals jij. En dat schept een band! Heb je wel eens met andere communicatiesingles ervaringen uitgewisseld? Dat voegt écht iets toe aan je werk!

“Geloof me: je bent niet alleen. E r zijn er heel veel zoals jij. En dat schept een band!

Vraag hen bijvoorbeeld eens hoe zij de afdeling georganiseerd hebben. Hoe zij zich onderscheiden ten opzichte van de rest. Dit handige invulschema helpt je daarbij. Een schema dat je overigens ook kunt gebruiken voor andere afdelingen. Of jezelf. Want meer grip op je eigen werk is ook altijd fijn! Zeker als jij de afdeling bént.

Maar hé, als je single bent, betekent het niet dat je alleen door het leven moet gaan. Daarvoor heb je vrienden. Of externe partijen als het om zakelijke relaties gaat. En zoals elke ware liefde begint met een first date en First Dates je daarbij helpt. Zo begint elke single die meer grip wil op zijn afdelingen. En laten wij je daarbij nu kunnen helpen. Zonder camera’s uiteraard. 😉

 

 

Deel dit bericht

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

Image

Succesvolle verbindingen beginnen hier

9 Building Blocks of Change

Lees en leer alles over onze 9 Building Blocks of Change: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:
Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu