8 uur per dag werken ‘hoort’ toch? Nou, niet bij ons!

8 uur per dag werken ‘hoort’ toch?

Nou, niet bij ons!

COL_Kopenhagen

 

Voorjaarszonnetje. Heerlijk eten en drinken. En elkaar. Meer hadden we afgelopen dagen niet nodig in Kopenhagen. Hadden niet nee, maar deden wel. Van bedrijfsbezoek aan Carlsberg tot hardlopen langs de haven. Een perfecte mix om mijn creatieve geest optimaal te benutten. En dat leidde uiteindelijk tot het unanieme besluit dat we bij Essentiedenkers overgaan op de 6-urige werkdag.

Goed. Het besluit is natuurlijk niet zo snel genomen als jij het hier nu leest. Net zoals jij waarschijnlijk, had ik er ook al over gehoord en gelezen. En de Deense bedrijven waarmee we spraken afgelopen dagen, inspireerde ons nog meer. Tijd om de voors en tegens nu echt eens op een rij te zetten en het er samen over te hebben. Voor besluitvorming is dat toch wel handig 😉

Tot die ene avond dus in de lounge van ons fantastische hotel. 10 jaar Essentiedenkers passeerden de revue en we wierpen vast een blik op de toekomst. Voor zover we in de toekomst kunnen kijken dan. Eigenlijk zijn we helemaal blij zoals het nu gaat. Maar we merken dat we het best presteren als we onder die 6 uur per dag blijven. En als je het mij vraagt, zijn we daarin niet de enige.

 

Deel dit bericht

En ja hoor, op veler verzoek, het 2de boek!

Image

Succesvolle verbindingen beginnen hier

9 Building Blocks of Change

Lees en leer alles over onze 9 Building Blocks of Change: dé werkwijze om succesvolle verbindingen te leggen.

Releasedatum over:
Zeker zijn van een exemplaar?Reserveer nu