Keukentafelsessie: Meer bereiken? Begin nu met anders te kijken!

Essentiedenkers event

8 december 2023

Je kent het citaat van Einstein vast: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results”. Toch blijkt het in de praktijk vaak lastiger dan verwacht om de dingen anders te doen. Terwijl de noodzaak om de dingen anders aan te pakken om meer resultaat te bereiken wel steeds groter wordt. Daarom dagen we je uit anders naar zaken te kijken om uiteindelijk meer te bereiken.

Dit mag je verwachten

In deze laagdrempelige, interactieve, doeltreffende en vrolijke sessie leer je hoe je je eigen blik verruimt, je de ander daarbij meeneemt en zo samen tot andere inzichten en oplossingen komt. Concreet, praktisch en direct toepasbare oefeningen (die je ook daadwerkelijk gaat doen in deze sessie) zorgen ervoor dat je ook na afloop nog regelmatig anders naar dingen kijkt.

Praktisch

Op 8 december ben je vanaf 9u welkom op deze keukentafelsessie bij ons op kanto…. aan de keukentafel! We starten om 09.30u en eindigen rond 11.30u. In die tussentijd kun je ook nog eens genieten van een heerlijke fika en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Na afloop ga je met superveel haalbare ideeën en het boek “Pellen tot de kern” terug naar je eigen werkplek waar je direct verder kunt met hetgeen je geleerd hebt.

Tijd: 09.30 - 11.30u
Locatie: Aan de keukentafel bij Essentiedenkers, Arendonk
Kosten: 195 € per persoon (incl.btw) plus boek & fika
Maximaal: 8 personen

Reserveer nu jouw plaatsaan onze keukentafel
DeBal_HansAndersBoek_Pellen

Deel dit event