2021_icoon_Opleiden

Soep met ballekes

900_Soep_met_ballekes

 

Dit is een laagdrempelige, interactieve, doeltreffende, maar ook leuke sessie. Om jullie blik te verruimen waar je na afloop direct de vruchten van plukt! Wat we namelijk merken is dat veel klanten aangeven de echte verbinding (dreigen) te missen, omdat online afspraken back-to-back gepland worden en er bijna geen ruimte meer is voor de ‘koffieautomaat-gesprekken’.

Ook vinden creatieve mensen het lastig hun ideeën in een vroeg stadium te toetsen in de online wandelgangen en is het een stuk lastiger geworden je organisatiesensitiviteit/voelsprieten online uit te steken.

Dus bedachten we een laagdrempelige, interactieve, doeltreffende, maar vooral ook leuk sessie voor bij de lunch. Om eens iets anders met je collega’s te doen en na afloop de vruchten er nog van te plukken ook!

Voor wie?
Voor elk team dat op zoek is om samen hun verbinding te vergroten.

Investering
De sessie duurt 60-90 minuten en wordt vaak in-company gegeven. De investering is 225 €, per team van 8-10 personen. Tijdens Covid-19 geven we deze sessie online of offline als de maatregelen op het moment van de workshop dat toelaten . 

Interesse
Wil je meer informatie of gelijk een kop bestellen? Je weet ons te vinden.

 

Onze trainingen zijn afgestemd op de doelgroep en beginsituatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jou!

Deel dit bericht