Werken met Archetypen

08_icoon_Presentatie Positie innemen

Wat en hoe toon je toegevoegde waarde aan?

Durven te denken en te handelen vanuit je eigen identiteit en daarmee op te vallen. Dat gaan we doen in deze workshop. Een eenduidige reputatie trekt namelijk klanten, medewerkers en goede leveranciers aan. Maar dan moet je wel keuzes maken. En die keuze in alles wat je doet en zegt doorvoeren. Hoe je dat doet, leer je in de workshop ‘Positie innemen’.

Inhoud
Na deze workshop leer je hoe je als organisatie, team of individu herkenbaar en aantrekkelijk wordt voor klanten en medewerkers door te handelen vanuit een eigen, authentieke persoonlijkheid. We kijken daarbij naar de medewerkers die de positionering moeten dragen, want als zij hem intern dragen, is hij authentiek en naar buiten toe geloofwaardig en succesvol.

Na afloop weet je:

  • hoe je als organisatie, team of individu herkenbaar en aantrekkelijk wordt voor je doelgroep
  • wat jouw / jullie unieke karakter is
  • hoe je dat unieke karakter in relevante en geloofwaardige communicatie doorvertaalt
  • hoe je anderen met jou verbindt

Voor wie?
Deze workshop is voor directie, MT, communicatie- en HR-adviseurs of projectmanagers en teamleiders die verder willen kijken dan de standaard oplossingen die er zijn. Want als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg! Omdat we persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden, bestaat de groep uit maximaal 6 personen.

Investering
De workshop duurt een dag en wordt vaak incompany aan een team gegeven. De investering per persoon? 785 €. Wil je liever alleen aansluiten bij andere professionals van andere organisaties? Laat ons dat dan weten!

Interesse
We willen graag van te voren je wensen horen, zodat we een passend voorstel kunnen maken. En, als dat nodig is, in kunnen delen in de groep die het best bij je past.

 

 

Onze trainingen zijn afgestemd op de doelgroep en beginsituatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jou!

Meer trainingen, workshops of webinars? Kijk op “Leer meer”

 

 

Deel dit bericht