900_Soep_met_ballekes

Soep met ballekes

37_icoon_Educatie Soep met ballekes

900_Soep_met_ballekes‘Soep met ballekes’ is een laagdrempelige, interactieve, doeltreffende, maar vooral ook leuke sessie voor bij de lunch. Om eens iets anders met je collega’s te doen en na afloop de vruchten er nog van te plukken ook!

Wat we namelijk merken is dat veel klanten aangeven de echte verbinding (dreigen) te missen, omdat online afspraken back-to-back gepland worden en er bijna geen ruimte meer is voor de ‘koffieautomaat-gesprekken’. Ook vinden creatieve mensen het lastig hun ideeën in een vroeg stadium te toetsen in de online wandelgangen en is het een stuk lastiger geworden je organisatiesensitiviteitvoelsprieten online uit te steken.

Dus bedachten we een laagdrempelige, interactieve, doeltreffende, maar vooral ook leuk sessie voor bij de lunch. Om eens iets anders met je collega’s te doen en na afloop de vruchten er nog van te plukken ook!

Voor wie?
Voor elk team dat op zoek is om samen hun verbinding te vergroten.

Investering
De sessie duurt 45-60 minuten en wordt vaak in-company gegeven. Tijdens Covid-19 geven we deze sessie online. De investering is 225 €, per team.

Interesse
Wil je meer informatie of gelijk een kop bestellen? Je weet ons te vinden.

 

Onze trainingen zijn afgestemd op de doelgroep en beginsituatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jou!

Meer trainingen, workshops of webinars? Kijk op “Leer meer”

 

Deel dit bericht