Image
Deze module is 1 van de 9 modules uit Change-in-the-Box. Met dit programma, heb je alle ingrediënten in huis om succesvol te kunnen veranderen.

Evalueren

module 7
Wil je meer bereiken, dan moet je een continue cyclus op gang brengen. Daarom werken we bij Essentiedenkers altijd via de Plan-Do-Check-Act-cyclus. Je leert in deze module hoe je die cyclus bij veranderingen in beweging brengt en houdt. Wat jouw eigen rol en invloed én die van anderen daarbij is. En dat bijna alles te onderzoeken en te meten is. Maar waarom je het best op basis van een aantal terugkerende variabelen een keuze maakt.
CitB-7
“De kracht van dit programma is de integratie van de verschillende thema’s in combinatie met de ruime mix van theorie, praktijk en intervisie”

praktisch

De module bestaat in totaal uit 8 uur verspreid over 2 offline bijeenkomsten. Tussen de 2 bijeenkomsten in krijg je een opdracht mee ter voorbereiding op de volgende bijeenkomst. Onze ervaring is dat je daar gemiddeld 2 uur mee bezig bent.

Aangezien de losse modules (vaak) 1-op-1-sessies zijn, stemmen we de (inspirerende) locatie samen af.

Voor wie?

Deze module is geschikt voor iedereen die ‘iets met veranderen’ moet, maar niet goed weet ‘wat’ en ‘hoe’. Uit ervaring zien we dat dat vaak teamleiders, projectmanagers, communicatie- en HR-adviseurs zijn die een veranderproject er ‘even bij’ krijgen.

Investering

De investering van een 1e losse opleidingsmodule is 875 €. Je krijgt dan ook de door ons speciaal ontwikkelde Change-in-the-Box met het uitgebreide curriculum voor deze module, ons praktische boek, de slimme Essentiedenkertjes, een zwarte stift, gezellige ansichtkaarten, een coole retro beker en natuurlijk de echte Essentiedenkers-bal.

Vanaf een 2e module betaal je 725 € per module. De ingrediënten uit de Box heb je dan immers al. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Heb je de certificaten van alle 9 Building Blocks? Dan heb je de mogelijkheid om het examen af te leggen en ook via deze route een echte Changedenker te worden.

Incompany

Liever incompany? Vraag ons, hieronder, naar de mogelijkheden!