Image
Deze module is 1 van de 9 modules uit Change-in-the-Box. Met dit programma, heb je alle ingrediënten in huis om succesvol te kunnen veranderen.

Adviseren

module 2
Practice what you preach. Zeker als je wilt dat de verandering blijvend onderdeel moet worden van het dagelijks handelen. Welke rol heb jij daarin? Hoe stel je je het beste op? Als het goed gaat, maar ook als je ziet dat het minder goed gaat. In deze module leer je hoe je het beste advies opstelt en krijg je inzicht in je eigen adviesvaardigheden. Je leert van obstakels opportuniteiten te maken en we nemen je mee in de wereld van scenariodenken.
CitB-2
“De kracht van dit programma is de integratie van de verschillende thema’s in combinatie met de ruime mix van theorie, praktijk en intervisie”

praktisch

De module bestaat in totaal uit 8 uur verspreid over 2 offline bijeenkomsten. Tussen de 2 bijeenkomsten in krijg je een opdracht mee ter voorbereiding op de volgende bijeenkomst. Onze ervaring is dat je daar gemiddeld 2 uur mee bezig bent.

Aangezien de losse modules (vaak) 1-op-1-sessies zijn, stemmen we de (inspirerende) locatie samen af.

Voor wie?

Deze module is geschikt voor iedereen die ‘iets met veranderen’ moet, maar niet goed weet ‘wat’ en ‘hoe’. Uit ervaring zien we dat dat vaak teamleiders, projectmanagers, communicatie- en HR-adviseurs zijn die een veranderproject er ‘even bij’ krijgen.

Investering

De investering van een 1e losse opleidingsmodule is 875 €. Je krijgt dan ook de door ons speciaal ontwikkelde Change-in-the-Box met het uitgebreide curriculum voor deze module, ons praktische boek, de slimme Essentiedenkertjes, een zwarte stift, gezellige ansichtkaarten, een coole retro beker en natuurlijk de echte Essentiedenkers-bal.

Vanaf een 2e module betaal je 725 € per module. De ingrediënten uit de Box heb je dan immers al. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Heb je de certificaten van alle 9 Building Blocks? Dan heb je de mogelijkheid om het examen af te leggen en ook via deze route een echte Changedenker te worden.

Incompany

Liever incompany? Vraag ons, hieronder, naar de mogelijkheden!