Haal meer uit het boek

0328_HULP_VUURTOREN

Haal meer uit het boek

0328_HULP_VUURTORENMisschien heb je ons inspiratieboek “Pellen tot de kern” gekocht. Misschien ook niet. Het gaat over dagelijkse tips voor je communicatie, organisatie en motivatie. Dit is de driehoek -wij zien het meer als een cirkel- waarin wij opereren.

Het draait allemaal om hoe je het verschil kunt maken. Maar door de waan van de dag kom je er vaak niet aan toe om de dingen net eens even anders te doen.

Ons idee, neem kleine stapjes. Want die kleine stapjes samen maken uiteindelijk het grote verschil! En kleine stapjes hoeven niet lang te duren. Inspirerende quotes, worden afgewisseld met reflectievragen, serieuze en luchtige opdrachten. Of met 1 van de 90 theorieën en modellen die het boek beschrijft.

Maar je hoeft het boek niet pagina voor pagina te gebruiken. Ben inventief en pas de inhoud aan. Wij laten je zien hoe. đŸ˜‰

Focus
De focus ligt op het maken van veranderingen door het dagelijks nemen van kleine stapjes. Het is voor iedereen die het boek al heeft, maar ook voor hen die het nog niet hebben. Voor iedereen dus? Ja hoor, zolang je geĂ¯nteresseerd bent in dingen anders doen. Omdat het in je natuur zit, of omdat je het wilt leren. We nemen je mee in 3 manieren hoe je het boek ook kunt gebruiken.

Gebruik het boek om:

  • de dynamiek in je meetings te veranderen. Met de oefeningen in het boek, worden de mensen uitgedaagd om deel te nemen op een andere wijze. Meer betrokken, meer gemotiveerd, meer geĂ¯nteresseerd.
  • je een basis te geven voor workshops en trainingen.
  • om je collega’s te inspireren. Of met inspirerende quotes dan wel met kleine uitdagingen om hen naar de randen van hun comfort zone te brengen.

In deze inspiratiesessie laten wij je zien hoe jij het verschil kunt maken, zelfs met het nemen van kleine stapjes. Want het zijn de kleine stapjes die samen het grote verschil maken!

Tijd
Als inspiratiesessie of keynote 60-75 min. Als intro 20-30 min.

Investering

  • Als keynote of inspiratiesessie vragen we een tijdsinvestering van 60-75 min. En een investering van 185 €. Iedere deelnemer krijgt daarnaast een korting van 25% op de aanschaf van het boek.
  • Als intro vragen we een tijdsinvestering van 20-30 min. En een investering van 125 €. Iedere deelnemer krijgt daarnaast een korting van 15% op de aanschaf van het boek.

Onze trainingen zijn afgestemd op de doelgroep en beginsituatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jou!


VerbindenGerelateerd

Deel dit bericht