Anders kijken, meer bereiken

Educatie

0323_schaal-1-10Al onze opleidingen, cursussen, trainingen of coachingsessies hebben als uitgangspunt om je te leren anders te kijken. Door anders te kijken ga je  weg van de gebaande paden. Dat geeft je, samen met al je ervaringen, een brede kijk op de zaak. Daardoor kun je beter een grondige strategische analyse maken.

Een lijn die we aanhouden is, je een inzicht geven in een reeks strategische alternatieven: prestatieveranderingen, bedrijfsmodellen en strategische innovatieperspectieven. Je leert de capaciteiten en middelen te herkennen die noodzakelijk zijn bij veranderingen.

Wij helpen je je vermogen te ontwikkelen om waardecreatie te geven en mogelijke risico's te beoordelen. Wij werken heel praktijkgericht. na afloop heb jij een op maat gemaakte roadmap-plus die je bedrijf of organisatie leidt naar strategische initiatieven die zowel ambitieus maar vooral realistisch zijn.

Omdat we praktijkgericht werken zijn al onze opleidingen op maat gemaakt voor de deelnemers, de situatie, de organisatie en hun markt en sector.

Naast maatwerk, geven wij ook enkele meer algemene workshops