centraal tussen amsterdam en brussel

als Nederlandse Belgen of Belgische Nederlanders

één is twee. twee is één!

Wij zijn de 2 Essentiedenkers: Mirjam Goes en Edwin Claassens. Beiden met onze eigen expertise, vullen wij de ander perfect aan, dagen we elkaar uit en streven we hetzelfde doel na: zorgen dat de verbindingen gelegd worden en jullie groeien!
Image
Edwin over Mirjam

Zeg je Mirjam, dan zeg je communiceren. Zij brengt de meest complexe materie zonder problemen over de bühne. Haar geheime wapen? Haar tekenkunsten! Multitasking is haar ding, maar is dat omdat zij een vrouw is? 😉 Misschien wel omdat zij een magiër is volgens Jung. Mirjam schakelt makkelijk met verschillende type mensen en ziet altijd het goede in anderen. Zij is een echte verbinder en weet hen bij elkaar te brengen. Haar enthousiasme is erg aanstekelijk en is ook voor mij na, al die jaren, nog steeds heel aantrekkelijk. Ik kan mij geen fijnere partner wensen. Niet zakelijk, maar zeker ook privé niet.

Mirjam over Edwin

Als er iemand goed is in de grote lijnen, dan is het Edwin. Hij legt verbanden waarvan je in 1e instantie niet in de gaten had dat er een link was. Daarnaast denkt hij ver vooruit en houdt altijd rekening met “Wat als…”. Dat is soms vermoeiend, maar houdt me wel scherp! Edwin is een echte “Rebel” als je kijkt naar de archetypen van Jung. Er verandert zeker iets als je met hem werkt. En aangezien dat is waar we jou mee helpen, ben ik heel blij dat hij mijn partner is! Zakelijk, maar ook privé. Hij steunt me in mijn beslissingen, maar geeft af en toe het nodige tegengas als ik daar aanleiding toe geef… 😉

informatie & contactgegevens

Juridisch en administratief

Essentiedenkers

Bosvelden 52 | 2370 Arendonk | België

Essentiedenkers is een merknaam van GC2 bv
BTW BE 0896.492.311 - RPR Turnhout