Image

We verrassen

Met unieke concepten die verder gaan dan een campagne. Concepten die innovatief zijn. En duurzaam.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een smeuïge pesto voor je pasta, boterham of borrel als antwoord op de 80% afzetverlies tijdens corona bij From Boer?

Image

We verbinden

Mensen, processen en structuren door onze eigen ontwikkelde en bewezen werkvormen. Werkvormen die de essentie blootleggen.

Zo helpen we Enexis bijvoorbeeld verbindingen te leggen met hun stakeholders.

Image

We verwezenlijken

Veranderingen in het gedrag van anderen. We creëren bewustzijn en betrokkenheid voor interne en externe doelgroepen. Waarbij intern altijd voor gaat.

Ook bij PoZoB. Waar we bijna 200 huisartsen hielpen met de keuze en overstap naar nieuw ICT-systeem.

 
“Geen helikopterview voor ons. Wij kijken met onze giraffenblik naar jouw situatie. Omdat de giraffe namelijk precies leeft, zoals wij werken!"

Artikelen

Feedback

360°-feedback bij remote werken

Hoe manage ik mijn team, als ik niet zelf bij hen ben?
En ineens was daar Corona, de wereld stond op zijn kop. Alles wat we kenden werd ineens anders. Snel werden de lijntjes van het bedrijf naar thuis gelegd. IT had z’n handen vol aan spoedaanvragen en bandbreedteproblemen. Maar binnen no time konden de meeste mensen aan de slag.
Lees verder

aan het werk

Hoe gaan we straks weer van start?

Zoals op een gewone maandag? Of…?
Dat de wereld anders is op dit moment behoeft geen verdere uitleg. Nu links en rechts gesproken wordt over een versoepeling van de maatregelen is het goed om stil te staan bij hoe we weer gaan starten. Wordt dat gewoon de draad weer oppakken zoals na een lang weekend?
Lees verder

publiek

Een community bouwen? Weet waar je aan begint

Key note verhaal
Het bouwen van een community in of rond je organisatie. Hoe wil je dat zoiets er uit ziet? Hoe zie je de mensen? Zoals fans? Op welke manier? Fanatiek, zoals voetbalfans? Emotioneel, zoals schoolmeisjes? Of op een andere manier? Hoe bereik je zo'n fanbase? Wat heb je daarvoor nodig? En wat moet je daarvoor doen? En, uh, waarom wil je het eigenlijk?
Lees verder