Introductie nieuw zorgprogramma

Case

Nieuw zorgprogramma bij PoZoB

Image

Why

Steeds meer ouderen zijn kwetsbaar voor ernstige gezondheidsproblemen door een combinatie van gezondheids- en welzijnsproblemen. Organisaties op het gebied van zorg, werk en wonen werken samen met hen zodat zij langer voor zichzelf kunnen zorgen.

What

Door te investeren in ouderenzorg en door speciale programma’s in te zetten, speelt PoZoB (net zoals de overheid) in op de ‘Why’. Onze hulp werd ingeschakeld om de communicatie met de huisartsen zo op maat mogelijk te laten verlopen.

How

Gedurende een jaar waren we de verbindende schakel, antenne en luis in de pels. We leverden een effectief plan op en voerden het mede uit. Om de week namen we deel aan het projectteamoverleg en bespraken de next steps voor de implematie van het programma. Van een folder tot teksten voor inter/intranet. En van een praatplaat tot presentaties. Net wat de ontvanger, maar ook de boodschapper op dat moment nodig had, om het verhaal juist te vertellen/aan te horen.

Image

Het resultaat? Een zorgprogramma waarvan de toegevoegde waarde wordt erkend en dat inmiddels in bijna alle PoZoB-praktijken aangeboden wordt.

Dit vind je misschien ook interessant