Community bouwen bij Nature 2.0

Natuur gecombineerd met technologie

Community bouwen bij Nature 2.0

Image

Why

Je bereikt enkel meer als je anders durft te kijken. Nature 2.0 haalt hun inspiratie uit de natuur en combineert dat met technologie (a.i. en blockchain). Hierdoor ontstaan nieuwe ideeën voor open source machine 2 machine eco-systemen die gebaseerd zijn op overvloed. En dat heeft onze planeet hard nodig.

What

Nature 2.0 wil dat meer mensen hun visie op de toekomst omarmen. Wat zou het mooi zijn als de kleine olievlek die het momenteel is, zich (organisch) verder verspreidt. 1 van de manieren die ze daarvoor inzetten is hun deelname aan ’s werelds grootste blockchain en ai hackathon. Ze voegden ons aan het ‘content-team’ toe, zodat we de verhalen op een begrijpelijke manier de wereld in konden sturen.

How

Ons team bestond uit 5 man. We legden allereerst linken met de andere (support)teams, zodat het een integraal verhaal werd. Daarna maakten we de vertaalslag naar de buitenwereld, schreven de teksten en verspreidden de content met een speciale # (#totheODD).

Check op de verschillende socials de # en zie zelf wat er gebeurde die dagen. En zoals ze zelf ook zeggen: de hackaton is slechts het begin...

Image
Dit vind je misschien ook interessant