Workshop herpositioneren

Mirjam GoesCases-Training

Workshop positioneren

Wat zijn je USP's en hoe handel je er naar?


Soms weet je als bedrijf niet meer waar je voor staat of wilt staan. Wel weet je dat er iets moet veranderen, om je hoofd boven water te houden. Net zoals bij Compricon, inmiddels Intronics, het geval was toen ze ons om hulp vroegen.

In korte tijd maakten we een praktische slag met hun merk. We brachten hun USP’s in kaart en hun merkwaarden in beeld. Het resultaat was een strategisch adviesplan inclusief concrete briefing voor hun reclamebureau voor de next steps. Next steps om de toekomst van het bedrijf met vertrouwen tegemoet te gaan!

 • Een training van Mirjam en Edwin geeft nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.

  Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment

 • Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.

  Maayke Snelting - Communicatieprofessional Brabants Landschap

 • Mirjam en Edwin zijn een verademing: persoonlijk, oprecht, betrokken, behulpzaam en recht door zee. Beter gezegd 'anders dan anders!

  Scarlett van Kakerken - Corporate Communications Rijkswaterstaat

 • Praktisch, actueel én realistisch. Veel geleerd in korte tijd. Samen met Edwin geeft Mirjam een dynamische en afwisselende cursus in een open sfeer.

  Lenny van der AA - Communicatieadviseur Woonstichting

 • Essentiedenkers bezorgde ons dankzij hun ervaring en tips and tricks een prachtige brainstorm-ervaring! Al fietsend langs concepten als "Strategisch advies", "Training", "Cases", "Team" en "Koffie" kregen we een helder beeld van de essentie van ons idee, de aanpak en way ahead. Great job!

  Bram Couwberghs - Senior Business Development Manager IBM

 • Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten

  Esther van den Hende Projectmanager PoZoB