Positioneren aan de hand van archetypes

Mirjam GoesCases-Training

Positioneren

aan de hand van archetypes


In 2019 vindt er een verandering plaats binnen het team van deze woningcorporatie. Om te zien welke invloed dit heeft op het team, de teamwerking, de organisatie en daarbuiten hebben we dit samen met hen zichtbaar gemaakt.

We gebruikten daarvoor de archetypes van Carl Gustav Jung. Zo werd inzichtelijk hoe anderen reageren, hoe je hen het beste bereikt en wat dus nodig is om deze verandering goed te laten verlopen. Met deze handige actielijst waarin ook staat hoe je consequent en consistent je archetype kunt toepassen, gingen zij vol vertrouwen de volgende fase van het traject in.

 • Een training van Mirjam en Edwin geeft nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.

  Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment

 • Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.

  Maayke Snelting - Communicatieprofessional Brabants Landschap

 • Mirjam en Edwin zijn een verademing: persoonlijk, oprecht, betrokken, behulpzaam en recht door zee. Beter gezegd 'anders dan anders!

  Scarlett van Kakerken - Corporate Communications Rijkswaterstaat

 • Praktisch, actueel én realistisch. Veel geleerd in korte tijd. Samen met Edwin geeft Mirjam een dynamische en afwisselende cursus in een open sfeer.

  Lenny van der AA - Communicatieadviseur Woonstichting

 • Essentiedenkers bezorgde ons dankzij hun ervaring en tips and tricks een prachtige brainstorm-ervaring! Al fietsend langs concepten als "Strategisch advies", "Training", "Cases", "Team" en "Koffie" kregen we een helder beeld van de essentie van ons idee, de aanpak en way ahead. Great job!

  Bram Couwberghs - Senior Business Development Manager IBM

 • Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten

  Esther van den Hende Projectmanager PoZoB