DNA-teamdag

Mirjam GoesCases-Training

DNA Team-dag

Voor en door medewerkers (met onze hulp 😉 )


Waarom is jullie klant ooit klant geworden bij jullie? En, belangrijk, waarom is hij dat nu nog steeds? Wat is het in jullie DNA dat hem/haar aanspreekt?

In het geval van Mercedes BeLux konden ze feilloos antwoord geven op bovenstaande vragen. Het hoofdkantoor in Stuttgart had perfect onderzoek verricht en deelde de missie, visie en kernwaarden met alle landen.

Maar hoe implementeer je ze binnen je eigen land? Hoe ga je er nu voor zorgen dat medewerkers dat DNA ook gaan uitstralen? Want we weten allemaal dat medewerkers de grootste invloed hebben op het imago van een organisatie.

Tijdens een teamdag stelden we samen een concreet implementatieplan op. Met uitgebreiede aandacht voor de houding van de medewerkers en competenties die uit deze houding voortvloeien. Want die zorgen uiteindelijk weer voor het juiste gedrag, matchend bij het DNA van de organisatie.

 • Een training van Mirjam en Edwin geeft nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.

  Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment

 • Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.

  Maayke Snelting - Communicatieprofessional Brabants Landschap

 • Mirjam en Edwin zijn een verademing: persoonlijk, oprecht, betrokken, behulpzaam en recht door zee. Beter gezegd 'anders dan anders!

  Scarlett van Kakerken - Corporate Communications Rijkswaterstaat

 • Praktisch, actueel én realistisch. Veel geleerd in korte tijd. Samen met Edwin geeft Mirjam een dynamische en afwisselende cursus in een open sfeer.

  Lenny van der AA - Communicatieadviseur Woonstichting

 • Essentiedenkers bezorgde ons dankzij hun ervaring en tips and tricks een prachtige brainstorm-ervaring! Al fietsend langs concepten als "Strategisch advies", "Training", "Cases", "Team" en "Koffie" kregen we een helder beeld van de essentie van ons idee, de aanpak en way ahead. Great job!

  Bram Couwberghs - Senior Business Development Manager IBM

 • Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten

  Esther van den Hende Projectmanager PoZoB