1-op-1-coaching

Mirjam GoesCases-Training

1-op-1-coaching

Praktisch. Volledig op maat. En direct resultaat.


Je kunt in je vak alleen succesvol zijn als je over de juiste ‘skills’ beschikt. En hoe stoer is het als je aangeeft dat je die nog niet allemaal hebt? Stoer, vinden wij! En geen probleem. Want in praktische 1-op-1 coachingsessies helpen we je gewoon.

Zo weten Maayke en Marion inmiddels precies wat ze waarom moeten adviseren en hoe ze dat het beste kunnen overbrengen. En Rob en Angelique zijn helemaal up-to-date als het gaat over de strategische inzet van social media. Daardoor zijn ze zelf succesvol, maar zeker ook de organisatie waarvoor ze werken!

Hoe zit het met jouw ‘skills’? Kom vrijblijvend een keertje koffiedrinken en je weet het!

 
 • Een training van Mirjam en Edwin geeft nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.

  Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment

 • Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.

  Maayke Snelting - Communicatieprofessional Brabants Landschap

 • Mirjam en Edwin zijn een verademing: persoonlijk, oprecht, betrokken, behulpzaam en recht door zee. Beter gezegd 'anders dan anders!

  Scarlett van Kakerken - Corporate Communications Rijkswaterstaat

 • Praktisch, actueel én realistisch. Veel geleerd in korte tijd. Samen met Edwin geeft Mirjam een dynamische en afwisselende cursus in een open sfeer.

  Lenny van der AA - Communicatieadviseur Woonstichting

 • Essentiedenkers bezorgde ons dankzij hun ervaring en tips and tricks een prachtige brainstorm-ervaring! Al fietsend langs concepten als "Strategisch advies", "Training", "Cases", "Team" en "Koffie" kregen we een helder beeld van de essentie van ons idee, de aanpak en way ahead. Great job!

  Bram Couwberghs - Senior Business Development Manager IBM

 • Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten

  Esther van den Hende Projectmanager PoZoB