1 klantenkaart voor 9 verschillende winkels

Edwin ClaassensCases-Advies

1 klantenkaart voor 9 verschillende winkels


Colruyt lanceerde als 1e supermarktketen in België 1 klantenkaart die je in de 9 verschillende winkels kan gebruiken van Colruyt Group: Colruyt laagste prijzen, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby en ColliShop. Daarnaast kun je met deze Xtra-kaart ook tanken bij DATS 24.

Aan dit project werkten verschillende teams. Wij ondersteunden het programmateam om deze grote verandering in de organisaties zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onder andere door het juiste organisatie- en communicatieadvies richting de 9 verschillende winkels en de tankstations.

Het eindresultaat was de werkende kaart die bij 3,7 miljoen klanten in de brievenbussen viel. Een kaart met bovendien nog veel meer potentieel voor de toekomst.


“Het moet voor de consument gemakkelijk worden.” 

Dat is voor de 9 bedrijven niet ook direct eenvoudig. 
 • Een training van Mirjam en Edwin geeft nieuwe inzichten en praktische handvatten op basis van actuele informatie en heldere voorbeelden.

  Petri Zandijk - Sr. Marketing & Communications Specialist Holmatro Rescue equipment

 • Zeer inspirerend, pittig en leerzaam. Een geweldig duo dat elkaar aanvult en aanvoelt in alle facetten.

  Maayke Snelting - Communicatieprofessional Brabants Landschap

 • Mirjam en Edwin zijn een verademing: persoonlijk, oprecht, betrokken, behulpzaam en recht door zee. Beter gezegd 'anders dan anders!

  Scarlett van Kakerken - Corporate Communications Rijkswaterstaat

 • Praktisch, actueel én realistisch. Veel geleerd in korte tijd. Samen met Edwin geeft Mirjam een dynamische en afwisselende cursus in een open sfeer.

  Lenny van der AA - Communicatieadviseur Woonstichting

 • Essentiedenkers bezorgde ons dankzij hun ervaring en tips and tricks een prachtige brainstorm-ervaring! Al fietsend langs concepten als "Strategisch advies", "Training", "Cases", "Team" en "Koffie" kregen we een helder beeld van de essentie van ons idee, de aanpak en way ahead. Great job!

  Bram Couwberghs - Senior Business Development Manager IBM

 • Betrokken en kritisch! Op daadkrachtige wijze een stevige bijdrage leveren aan de doorstart van het project. Adviezen hadden betrekking op de hele implementatie-strategie, zodat we echt stappen konden zetten

  Esther van den Hende Projectmanager PoZoB