Blikopener

Case

Blikopener bij POM Oost-Vlaanderen

Image

Why

Steeds meer organisaties kiezen ervoor een (in-company) bijeenkomst te organiseren. Als extraatje voor hun medewerkers, als motivatie of inspiratie. Soms om een verandering op gang te brengen of iets nieuws te introduceren. Een externe spreker kan een ontzettende meerwaarde leveren tijdens zo’n bijeenkomst.

What

Bij de POM Oost-Vlaanderen hebben ze elk kwartaal een Blikopener. Een informele bijeenkomst om alle medewerkers te inspireren. De onderwerpen zijn divers en wisselen elkaar af. Ze vroegen ons hen uit te dagen anders naar de dingen te kijken. Want als je altijd hetzelfde doet of denkt, mag je niet verwachten dat dat ineens andere resultaten oplevert.

“Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results”.
Einstein

How

Onder het motto ‘Kijk anders en bereik meer’, geven we een zeer interactieve duo-presentatie. Medewerkers ervaren in een uur hoe ze zelf anders kunnen kijken en zo hun eigen blik verruimen. Concreet, praktisch en direct toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat ze elkaar ook na afloop nog regelmatig kunnen uitdagen anders naar dingen te kijken. En daardoor tot andere oplossingen komen. Oplossingen die wél andere resultaten opleveren!

Image

Ben je op zoek naar een spreker voor jouw event? 
Neem contact op voor een verfrissende blik!

Dit vind je misschien ook interessant