Aannames

This is a schedule about the number of assumptions we are used to making daily. It back ups the quote: “making assumptions is killing your effectivity.” Page is in Dutch. Dutch text: Dit is een schema over de hoeveelheid van aannames die wij dagelijks gewend zijn om te doen. Het geeft een beeld van het citaat “Aannames zijn dodelijk voor je effectiviteit.”

 

Verzamelen. Analyseren. Actie ondernemen. In die volgorde graag! Want een analyse levert alleen iets op als je relevante informatie hebt verzameld. En gericht actie ondernemen is enkel mogelijk door de juiste analyse. Toch worden er nog vaak aannames gedaan en “Aannames zijn dodelijk voor je effectiviteit”, zeggen Marjan Haselhoff (2012) en wij.

Hoeveel % van jullie acties is gebaseerd op aannames? Kleur de cirkel!

 

Meer opdrachten?
Check ons boek “Pellen tot de kern”, we hebben er zeker 175


Suggesties

 

 

 

This is a schedule about the number of assumptions we are used to making daily. It back ups the quote: “making assumptions is killing your effectivity.” Page is in Dutch. Dutch text: Dit is een schema over de hoeveelheid van aannames die wij dagelijks gewend zijn om te doen. Het geeft een beeld van het citaat “Aannames zijn dodelijk voor je effectiviteit.”Image

Deel dit bericht